social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΓΑΣ Ιάλυσος: Το παλεύει ο Παπουτσογιαννόπουλος

ΓΑΣ Ιάλυσος: Το παλεύει ο Παπουτσογιαννόπουλος

Επιπλέον πρόβλημα προέκυψε στον ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Καλαμάτα στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League στον Νότιο όμιλο.


Ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό που δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει την χθεσινή προπόνηση, με τον έμπειρο μέσο να κάνει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, γι’ αυτό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου κρίνεται αμφίβολη.
Ο ποδοσφαιριστής… παλεύει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και η σημερινή προπόνηση θα κρίνει αν ο Βαγγέλης Χαντές θα μπορέσει να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, αφού το πρωί της Παρασκευής θα αναχωρήσει η αποστολή, αρχικά αεροπορικώς για την Αθήνα και στην συνέχεια οδικώς για την Καλαμάτα.
Ο έμπειρος τεχνικός σίγουρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ρεκλείτη, Ρούσσο και Μπουσάι, όπως και στους τιμωρημένους Γκέζο και Γιώργου.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, με την χθεσινή προπόνηση που διεξήχθη αργά το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο», έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα, να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής και ταχυδύναμης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα στο «Οικονομίδειο» και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή σε γήπεδο της Καλαμάτας, αφού όπως προαναφέρθηκε η αποστολή των «τοξοβόλων» θα αναχωρήσει το πρωί της ίδιας ημέρας για την πόλη της Μεσσηνίας.

dimokratiki.gr

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35