social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η αποστολή της Επισκοπής για το ματς με τη Νίκη Βόλου

Η αποστολή της Επισκοπής για το ματς με τη Νίκη Βόλου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο (Παρασκευή 25/6, 10.40) η προετοιμασία της Επισκοπής ενόψει του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Νίκη Βόλου (Σάββατο 26/6, 17.00) που θα γίνει στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.
Η περίπου μίας ώρας προπόνηση είχε κομμάτια με ταχύτητες και ένα μικρό οικογενειακό διπλό, αρχικά με περιορισμό επαφών κι έπειτα ελεύθερα. Ωστόσο η ζέστη και η υγρασία που επικρατούσαν (παρ’ ότι η προπόνηση έγινε νωρίς το πρωί) ήταν έντονα στοιχεία που όπως όλα δείχνουν, δεν θα εκλείψουν στο ματς απέναντι στους Βολιώτες.

Δεν είναι λίγοι οι απόντες

Από το απουσιολόγιο της ομάδας μας δεν λείπουν κάποια σταθερά ονόματα όπως, οι τραυματίες, Γιαννιώτης, Τσόφλιος και Βαρουξάκης ενώ την ποινή του θα εκτίσει ο αρχηγός μας Δημήτρης Σουμπασάκης αφού έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.
Πρόβλημα στο δεξί του γόνατο συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο Φράνκο Λάμτσε και κάνει φυσικοθεραπείες ενώ χθες ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και ο τερματοφύλακας, Νίκος Βουτσελάς.
Έτσι λοιπόν, η αποστολή βγήκε και αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Δήμιζας, Καλογεράκης, Καραγιάννης, Ανδρικόπουλος, Χρουσιέλ, Ανδρέου, Λάμτσε, Λίμα, Τσιλεδάκης, Κουτάντος, Πολυχρόνης, Γιαννούτσος, Νάνι, Γεωργούσης, Παναγιωτίδης, Τσιριγώτης, Ανυφαντάκης, Τζωρτζινάκης, Καφετζής.


Σχετικά άρθρα

Απάντησε στην Καλαματα η Ρόδος: Στα Γλυκά Νερά ξεκίνησαν αλλά κι εκεί εμείς κερδίσαμε

Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες στην Γ' Εθνική-Παράταση στα δελτία που έληγαν στις 30/6

Επισκοπή: Ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος η φιλοξενία του Αιγάλεω

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35