social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: Με το βλέμμα στη νέα σεζόν οι Νέοι

Αιγάλεω: Με το βλέμμα στη νέα σεζόν οι Νέοι

Μετά από τα πολύμηνα λοκ – νταουν, εδώ και λίγο χρονικό διάστημα – με το που έδωσαν το οκ οι λοιμωξιολόγοι στις αρχές του περασμένου Μαϊου – η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Αιγάλεω, πάτησε το τερέν στο γήπεδο Οριζομύλων, προκειμένου οι νεαροί παίκτες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, να κάνουν ένα πρώτο βήμα προς την κανονικότητα, να βάλουν σε κατάσταση προαγωνιστικότητας τους οργανισμούς τους, και να ετοιμαστούν ενόψει της νέας σεζόν.



Βέβαια σε λίγες μέρες, οι προπονήσεις θα διακοπούν λόγω του θέρους και η επιστροφή αναμένεται να γίνει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στα μέσα προς τα τέλη Αυγούστου. Οι προπονήσεις γίνονται τρεις (3) ή, τέσσερις (4) φορές στο γήπεδο Οριζομύλων, υπό την επίβλεψη του προπονητή του τμήματος κ. Σταύρου Μπαϊράμη και του Διοικητικού Υπευθύνου / Γεν. Αρχηγού κ. Βασίλη Μονεμβασίτη.

«Αυτό που κάνουμε είναι περισσότερο ένα στάδιο προένταξης. Τα παιδιά έκαναν πέρυσι το καλοκαίρι την βασική προετοιμασία, έδωσαν κάποια φιλικά ματς, το ξεκίνημα της διοργάνωσης του πρωταθλήματος Νέων των ΠΑΕ δεν ξεκίνησε ποτέ, και οι προπονήσεις μας ολοκληρώθηκαν στις αρχές Νοεμβρίου, όταν επιβλήθηκε το λοκ-ντάουν.
Πράγματι μιλάμε για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα διακοπής, και το μόνο παρήγορο είναι ότι πρόκειται για νέους αθλητές, με καλύτερους μεταβολισμούς, προσαρμοστικότητα, οι οποίοι από μόνοι τους ακολούθησαν ειδικά προγράμματα, και πλέον σε αυτή την περίοδο, προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε, να πατήσουμε ξανά στο γήπεδο, να ακολουθήσουμε ένα ρυθμό προπονητικής επανένταξης και ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση, με την αρχή της προετοιμασίας μας τον Αύγουστο», μας τόνισε ο κ. Μπαϊράμης.

Πηγή: ipolimas


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35