social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ραντεβού Ρόδου με Αντωνίου για να την αναλάβει στην SL2

Ραντεβού Ρόδου με Αντωνίου για να την αναλάβει στην SL2

Τις διαθέσεις και τους στόχους που θέτει με το «καλημέρα» δείχνει η διοίκηση της Ρόδου, αφού κόντρα στο πόλεμο που δέχεται από πάσα κατεύθυνση, εκείνη καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για την Superleague 2, αφήνοντας τους αντιπάλους της να «ονειρεύονται» την θέση της.

Οι ιθύνοντες των «ελαφιών» είναι έτοιμοι να κλείσουν το πιο σημαντικό κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Κώστα Βελιτζέλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται μια «ανάσα» από την συμφωνία με τον Σωτήρη Αντωνίου.

 
 

Ο Αντωνίου παρά τα 45 του χρόνια διαθέτει ένα μεγάλο βιογραφικό, έχοντας καθίσει στο πάγκο ομάδων της Superleague, ενώ θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους νέους τεχνικούς, αφήνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής στους συλλόγους που εργάστηκε. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Εορδαϊκό το 2008 και ακολούθησαν Καλλονή, Πανηλειακός, Κόρινθος, Παναχαϊκή, Δωτιέας Αγιάς, Παναργειακός, Σπάρτη, Τρίκαλα, Λάρισα, Λαμία, Λεβαδειακός, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Ένωση Παραλιμνίου.

Να σημειωθεί ότι μετρά δύο συνεχόμενες ανόδους με την Καλλονή και από μία με Σπάρτη και Παναχαϊκή. Ο νεαρός τεχνικός θα βρίσκεται το βράδυ στο νησί μας για τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας και εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία τότε αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά ως ο νέος προπονητής της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Πηγή: xxsports.org


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35