social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατέθεσε την εγγυητική η Καλλιθέα-Φουλάρει για το πιστοποιητικό συμμετοχής

Κατέθεσε την εγγυητική η Καλλιθέα-Φουλάρει για το πιστοποιητικό συμμετοχής

Μέσω δελτίο τύπου που εξέδωσε η Καλλιθέα έκανε γνωστό ότι κατέθεσε την εγγυητική επιταγή ύψους 150.000 στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπως επίσης και το παράβολο για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Παράλληλα η ομάδα έκανε γνωστό ότι θα κάνει ότι ενέργειες απαιτούνται ώστε η ομάδα να καταθέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου το μετοχικό κεφάλαιο και να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της Καλλιθέας για ακόμη μια αφορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι παρά τις δύσκολα οικονομικά εποχές είναι δίπλα στην ομάδα και την στηρίξει με κάθε κόστος.

Το δελτίο τύπου

Η ομάδα μας ΠΑΕΓΣΚΑΛΛΙΘΕΑ κατέθεσε σήμερα τον φάκελο και την εγγυητική επιταγή ύψους 150.000€ στην ΕΕΑ , καθώς και το παράβολο ύψους 7.500€ για την συμμετοχή της στο #πρωτάθλημα με τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα της κατηγορίας #ΒΕθνικήςΚατηγορίαςSuperLeague 2. Ο προγραμματισμός της ομάδας , έχει ήδη ξεκινήσει και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το #ποδοσφαιρικό_τμήμα αλλά και Διοικητικές εξελίξεις ενίσχυσης της ΠΑΕ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35