social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στον Βόλο ο Βοσνιάδης – Τρέχει ο μεταγραφικός και ο οργανωτικός σχεδιασμός

Στον Βόλο ο Βοσνιάδης – Τρέχει ο μεταγραφικός και ο οργανωτικός σχεδιασμός

Στον Βόλο βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι ο Αλέκος Βοσνιάδης, πατώντας γκάζι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο προπονητής και ο αντιπρόεδρος των κυανολεύκων, Βασίλης Βενέτης, σε “ανοιχτή γραμμή” με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου είχαν πολύωρη σύσκεψη στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό, αποφασίζοντας για τις προσεχείς κινήσεις τόσο στο μεταγραφικό μέτωπο όσο και στο οργανωτικό.

Όσον αφορά το οργανωτικό, τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό αναμένεται να αλλάξουν όψη καθώς αποφασίστηκε ριζική ανακαίνιση ώστε η εικόνα τους να παραπέμπει σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Πριν η διοίκηση της ομάδας περάσει σε ανακοινώσεις απόκτησης νέων ποδοσφαιριστών, θα συζητήσει και θα προσπαθήσει να κρατήσει τους παίκτες που θεωρεί πως μπορούν να προσφέρουν στο νέο σύνολο που χτίζεται για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Έχουμε γράψει, Ροχάνο και Γκαρσία είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τα κυανόλευκα και τη νέα σεζόν, ενώ τουλάχιστον άλλοι πέντε παίκτες του περσινού ρόστερ αναμένεται να βρίσκονται στη Νίκη Βόλου και την προσεχή αγωνιστική χρονιά.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές, πριν υπογράψουν, θα πρέπει να περάσουν απαραιτήτως από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις, κάτι που είχε επισημάνει ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35