social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαράζ επαφών για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αιγάλεω, Άρη Παλτόγλου

Μπαράζ επαφών για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αιγάλεω, Άρη Παλτόγλου

Τελειωμό δεν έχουν οι επαφές και οι συναντήσεις (επίσημες και ανεπίσημες) του Προέδρου της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρη Παλτόγλου, σε αυτή την μεγάλη κινητοποίηση και… πανστρατιά, ενόψει της παρουσίας της ομάδας στο πρωτάθλημα της SL2 (πρώην Β΄ Εθνική) για την σεζόν 2021-2022, όπου μεσολαβεί αυτό το διάστημα, η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου του συλλόγου.


Ο Άρης Παλτόγλου, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ισχυρός παράγοντας, ενημερώνει θεσμούς, φορείς και πρόσωπα, για την διαμορφωθείσα κατάσταση, όπου η ΠΑΕ δεν είναι μόνο δικό του θέμα, αλλά υπόθεση όλων στην πόλη του Αιγάλεω.
Μέσα σε αυτές τις επαφές, με την ιδιαίτερη σημασία τους όλες, πηγές αναφέρουν ότι την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Παλτόγλου συναντήθηκε με τον Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης μας (πρ. Αντιδήμαρχος) – μέλος του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του Λάμπρου Σκλαβούνου – και Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» κ. Γιώργο Κοσμίδη (στην συνάντηση λέγεται ότι παρέστη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω κ. Γιάννης Τσούνης), ενώ χθες αργά το βράδυ, Τετάρτης 21 Ιουλίου 2021, ήταν προγραμματισμένη και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Γιάννη Γκίκα.
Πάρα πολύ καιρό είχαν να τα πουν Παλτόγλου και Γκίκας, το τελευταίο διάστημα ενεργοποιήθηκε «ενδιάμεσος δίαυλος επικοινωνίας», για να φτάσουμε στο χθεσινοβραδινό άτυπο «γεύμα εργασίας».

  • Στην κεντρική φώτο, στο αριστερό στιγμιότυπο, ο κ. Γιώργος Κοσμίδης – αριστερά – και ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας – δεξιά – σε χαιρετισμό τους, κατά τον αγιασμό της ΠΑΕ Αιγάλεω την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020. Στην δεξιά ένθετη φώτο, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρης Παλτόγλου.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35