social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το τιμ του Χαραλαμπιδη στο Αιγάλεω

Το τιμ του Χαραλαμπιδη στο Αιγάλεω

Επιστροφή του Κώστα Διάλα στο Αιγάλεω. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος στο πλευρό του Χαραλαμπίδη

 

Το Αιγάλεω ανακοίνωσε σχετικά με τη στελέχωση του τεχνικού τιμ:

«Για το Γιώργο Αλεξόπουλο δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις. Θα ενισχύσει και φέτος με την εμπειρία του την ομάδα μας στη δύσκολη αυτή μάχη του πρωταθλήματος στο πλευρό του προπονητή Αποστόλη Χαραλαμπίδη.

 

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας της με τον Δημήτρη Διαμάντη στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στο τεχνικό team.

Ένας άνθρωπος που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της ομάδας μας επιστρέφει στο CITY. Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον Κώστα Διάλα ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του γυμναστή στο τεχνικό team.Κώστα καλώς ήρθες στο σπίτι σου..».

Παράλληλα ανακοινώθηκε ως μεταγραφή ο Νίκος Σφυρίδης που ήταν και πέρυσι στο ρόστερ...

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σφυρίδη. Γεννημένος στις 01/09/2000 και αγωνίζεται ως Τερματοφύλακας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Παλαιό Φάληρο, Ατρόμητος Αθηνών Κ16, Λεβαδειακός Κ17-Κ20, Καλλιθέα Κ19 και Αήττητο Σπατών. Νίκο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35