social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά να την... πιεις στο ποτήρι, 2-1 την ΑΕΚ Β

Κηφισιά να την... πιεις στο ποτήρι, 2-1 την ΑΕΚ Β

Η Κηφισιά πήρε τη φιλική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ Β’ με 2-1, σε αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του ενενηνταλέπτου, βρίσκοντας δίχτυα με Τετέι (με πλασέ στο 35′) και Ντοριβάλ (με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 49′). Η ΑΕΚ Β’ μείωσε με πέναλτι του Γιούση στο 81ο λεπτό.

Απόντες από το φιλικό με την ΑΕΚ Β’ ήταν οι: Σμπώκος (ενοχλήσεις στο γόνατο), Πριόνας (σφίξιμο στον τετρακέφαλο), Πρίτσας (σφίξιμο στη γάμπα) και Αγγελόπουλος (πρόβλημα στο πέλμα).

Η ΠΑΕ Κηφισιά εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Γκίνη, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η ΑΕΚ Β’ ξεκίνησε καλύτερα και ήταν αυτή που άγγιξε πρώτη το γκολ στο φιλικό, στο 10ο λεπτό, μετά από λάθος της άμυνας της Κηφισιάς. Ο Κοσίδης εκμεταλλεύτηκε την περίσταση, ο Μιχελής με σωστή τοποθέτηση και καλά αντανακλαστικά απέκρουσε όμως την μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η απάντηση της Κηφισιάς, με το σουτ του Τετέι έξω από την αντίπαλη περιοχή να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι των κιτρινόμαυρων.

Στο 34′ ο Μιχελής μπλόκαρε δίχως πρόβλημα το σουτ του Γιούση, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ήρθε το πρώτο γκολ για την ομάδα μας. Συγκεκριμένα, στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Οικονομίδης έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έκανε άμεσα την κάθετη πάσα προς τον Τετέι κι αυτός σημάδεψε σωστά, ανοίγοντας το σκορ στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής.

Η Κηφισιά δεν σταμάτησε να πιέζει, έχοντας ακόμη μια καλή στιγμή στο 38ο λεπτό. Αυτή τη φορά, χάρη στη συνεργασία των Τετέι – Σωτηράκου – Καραγκούνη, με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στην αγκαλιά του Γκίνη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας, που βρήκε γρήγορα το δίχτυα για δεύτερη φορά. Θύτης ο Ντοριβάλ στο 49ο λεπτό, ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 62′ η ΑΕΚ Β’ σκόραρε, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Ακολούθησε ένα οκτάλεπτο, με την Κηφισιά να απειλεί δις τους κιτρινόμαυρους, έχοντας ως πρωταγωνιστή σε αμφότερες περιπτώσεις τον Γιαννιτσάνη -στο 63′ και στο 70′ του φιλικού.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιούση στο 81ο λεπτό, αφού οι δύο τελευταίες “επισκέψεις” της Κηφισιάς στην περιοχή της ΑΕΚ Β’ (με τον Γιαννιτσάνη στο 85′ και το 90′) πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Σωτηράκος, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Τόλιος, Ντοριβάλ , Οικονομίδης , Παπασάββας, Καραγκούνης, Φερέιρα, Τετέι.
Στο Β’ μέρος έπαιξαν οι: Κολοβούρης, Εσλέρ, Παυλάκης, Αρτυματάς, Παπαγγελής, Τόλιος, Λίμα, Τζέλη, Καλλέργης, Γιαννιτσάνης, Κρητικός.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35