social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καραγιάννης στην Επισκοπή

Καραγιάννης στην Επισκοπή

Το ήθελε πολύ και να, που βρίσκεται και πάλι κοντά στους ανθρώπους της Επισκοπής, έτοιμος να δώσει ό,τι έχει (όπως είναι και το χαρακτηριστικό του γνώρισμα ως ποδοσφαιριστής) για το καλό της Επισκοπής.

Ένα από τα πιο καλά παιδιά αλλά και από τους πιο πιστούς παίκτες για τον ρόλο που έχουν μέσα στην ομάδα, ο Ηλίας Καραγιάννης, ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Επισκοπή. Ο Ηλίας βρίσκεται ήδη με την ομάδα μας και προπονείται κανονικά. Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ηλία Καραγιάννη.
Ο Ηλίας συνεχίζει στην ομάδα μας για να την ενισχύσει στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας. Είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου 1991 και έχει ύψος 1.74μ..
Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στις ακαδημίες της ΑΕΛ. Εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Ασπρόπυργο, Τσαριτσάνη, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΟΦ Ιεράπετρας και τη σεζόν 2020-21 στη Football League με την ομάδα μας.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και πάλι και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Ηλ. Καραγιάννης: “Ήταν επιθυμία μου να να συνεχίσω”
Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας μας, μίλησε για την ανανέωση συνεργασίας…:
«Είναι πολύ ωραίο που επέστρεψα στην ομάδα. Η επιθυμία μου ήταν έτσι κι αλλιώς, να συνεχίσω στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι, πέρασαν αρκετές μέρες και η πρόταση ανανέωσης ήρθε σε μια στιγμή που δεν το περίμενα. Με χαροποίησε ιδιαίτερα αυτή η εξέλιξη και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον με ανθρώπους που περάσαμε όμορφες στιγμές πέρυσι.
Είναι δύσκολες οι καταστάσεις που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη στη SL2 όμως νομίζω ότι βαίνουμε σε μια ύφεση.
Αυτό που προέχει είναι να έχουμε όλοι υγεία και να έρθει μια καλή χρονιά».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35