social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αυτά είναι τα 7 σημεία στις συζητήσεις για την συνένωση των ομάδων στη Σαντορίνη

Αυτά είναι τα 7 σημεία στις συζητήσεις για την συνένωση των ομάδων στη Σαντορίνη

Η συζήτηση που είχε ξεκινήσει πέρυσι για την συνένωση των ομάδων της Σαντορίνης ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν πραγματοποιηθεί τρεις συναντήσεις μεταξύ των μελών όλων των ομάδων του νησιού.

 

Όπως είχε αποκαλύψει απατώντας σε σχετική ερώτηση μας στη συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών στο sportcyclades.gr ο Βαγγέλης Φουστέρη έφτασε η στιγμή για επανέναρξη των συζητήσεων, πράγμα που σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκαν όλες οι διοικήσεις με χαρά.

Το site μας είναι ενημερωμένο με κάθε λεπτομέρεια για όλες τις κινήσεις και θεωρούμε ότι μετά από περισσότερα από 12 χρόνια συστηματικής κάλυψης των αθλητικών γεγονότων του νησιού της Σαντορίνης είμαστε υποχρεωμένοι να συμβάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην επίτευξη μίας συμφωνίας που θα ωφελήσει το ποδόσφαιρο του νησιού και θα δώσει την ευκαιρία στα ταλέντα να αναδειχθούν μέσα από αυτή την προσπάθεια.

Η αβεβαιότητα που έχει προκαλέσει η υγειονομική κρίση του κορονοϊού και οι δυσμενείς προβλέψεις για το μέλλον κάνει πιο επιβεβλημένη από ποτέ την εξεύρεση μίας λύσης, για κοινή συμπόρευση των ομάδων στη Σαντορίνη.

Στις συναντήσεις που έχουν γίνει και συμμετέχουν αντιπροσωπείες από την Λάβα, τον ΑΟ Πύργου, τον Καρτεράδο, τον Πανθηραϊκό και την Θύελλα Καμαρίου, το κλίμα είναι συναινετικό και υπάρχει η βούληση από όλους για το μεγάλο βήμα.

Αυτή τη στιγμή θα σας αποκαλύψουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε για να είστε σωστά ενημερωμένοι, χωρίς γενικολογίες και φανφάρες.

1) Έχει προταθεί και συμφωνηθεί η συνένωση όλων των ομάδων που πλέον θα αλλάξουν όνομα, έχοντας ως πρώτο συνθετικό το Σαντορίνη και έπειτα κάποιο στοιχείο (σ.σ. ένα γράμμα) που θα τις ξεχωρίζει.

2) Θα υπάρχει συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες των ανδρικών πρωταθλημάτων, όπου η Σαντορίνη θα εκπροσωπείτε από μία ομάδα.

3) Για την ομάδα που θα συμμετάσχει στη Γ΄Εθνική, το μόνο που έχει αποφασιστεί είναι ότι το ΔΣ θα απαρτίζεται σίγουρα από τους προέδρους των ομάδων, με την υπόλοιπη σύσταση του συμβουλίου να είναι ακόμη σε συζήτηση.

4) Οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουν ολιγομελή συμβούλια τα οποία θα συνεργάζονται άμεσα με την διοίκηση της ομάδας που θα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική, η οποία ουσιαστικά θα είναι αυτή που θα έχει και την ευθύνη.

5) Τα τμήματα των ακαδημιών επίσης θα συμμετέχουν κανονικά ως έχουν στα πρωταθλήματα, φέροντας το νέο όνομα της κάθε ομάδας.

6) Όταν ολοκληρωθεί το προσχέδιο της κοινής απόφασης, αυτό θα τεθεί στις 5 ομάδες ώστε να το θέσουν σε συζήτηση στις Έκτακτες ή Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις που θα πρέπει να κάνουν, ώστε να ψηφίσουν υπέρ ή κατά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη των συναντήσεων έχουν αποφασίσει ακόμη και κάποια Γενική συνέλευση καταψηφίσει το προσχέδιο, αυτό αν μην αποτελέσει εμπόδιο και οι διαδικασίες να προχωρήσουν κανονικά χωρίς τη συμμετοχή αυτής της ομάδας.

7) Θα υπάρξουν δεσμευτικές ρήτρες προκειμένου το νέο εγχείρημα να στηριχθεί από όλους και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα αποχωρήσεων.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και αναμένεται να έχουμε σύντομα νεότερα. Ως τότε μείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε έγκυρα!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35