social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Γιώργος Κούτσης για το όραμα Μαρτσούκου και τον Πρωταθλητή Αστέρα Βλαχιώτη

Ο Γιώργος Κούτσης για το όραμα Μαρτσούκου και τον Πρωταθλητή Αστέρα Βλαχιώτη

Ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη μίλησε στον Ανδρέα Τσαρούχα και το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, για το όραμα Μαρτσούκου, για την επιτυχημένη περίοδο που βρήκε την ομάδα Πρωταθλήτρια του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, τον κόσμο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την επίτευξη της ανόδου.

Εμπνευστής αυτής της προσπάθειας είναι ο κύριος Μαρτσούκος. Τα γεγονότα της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 έδειξαν ότι η ομάδα σώθηκε γρήγορα. H αγωνιστική περίοδος 2019-20 ξεκίνησε με στόχο τον πρωταθλητισμό, με καλούς ποδοσφαιριστές, και με το όραμα η περιοχή να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο. Κάτι το οποίο επιτεύχθηκε και είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Εμείς, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές, όλοι είμασταν αρωγοί, συμπλεύσαμε στο όραμα του, βοηθούσαμε όσο μπορούμε. Με χαροποιεί που η προσπάθεια μας απέδωσε καρπούς και το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Ποια ήταν τα στοιχεία της ομάδας που της «έδωσαν» το πρωτάθλημα.

Η ομάδα είχε μια σοβαρή ταυτότητα, δεν δεχόταν γκολ, έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργούσαμε φάσεις, παρά το μεγάλο πρόβλημά μας που είναι το γήπεδο και θα το βρούμε μπροστά μας. Το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη δεν πληρεί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Θα πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα, για να καμαρώσει ο κόσμος τον Αστέρα στο γήπεδό του σε μια επαγγελματική κατηγορία. Υπερβάλαμε εαυτό, είμασταν συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι στην επίτευξη του στόχου. Και όλα αυτά μας οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ήταν δύσκολο να καλύψουμε το -7 από την Σπάρτη. Όχι μόνο το καλύψαμε αλλά το κάναμε και +4. Μια μεγάλη, επιτυχία που επάξια κατακτήσαμε και πρέπει να το καρπωθούν οι ποδοσφαιριστές. Οι ομάδες που αγωνιζόμασταν είχαν κίνητρο είτε για να πρωταγωνιστήσουν, είτε για να παραμείνουν. Η Ζάκυνθος ήταν 5 πόντους από εμάς, το Ναύπλιο έπαιζε κυριολεκτικά το τελευταίο του χαρτί για το πρωτάθλημα, τα Βραχνέϊκα, η Θύελλα Πατρών και ο Πανγυθεατικός έπαιζαν την κατηγορία. Κάποιες από αυτές δεν είχαν τις δυνατότητες, αλλά το κίνητρο τους και το αίσθημα αυτοσυντήρησης τους έκαναν πιο δυνατούς και ανταγωνιστικούς.

Για τον κόσμο και την αναδιάρθρωση

Περιμένουμε, εναγωνίως να μάθουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε. Αν αγωνιστούμε σε μια Β’ Εθνική με δυο ομίλους είναι σαν προβιβάζεσαι 2 κατηγορίες. Είναι σπουδαίο για την περιοχή, της οποίας ο κόσμος συμπαραστάθηκε στην ομάδα, και ήταν δίπλα της σε κάθε αγώνα. Με την απόδοση μας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τους κάναμε περήφανους και χαρούμενους.

Για τον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης περιόδου

Έχει γίνει η προεργασία αλλά απομένουν οι τελικές αποφάσεις, φυσικά πρέπει να μάθουμε και την κατηγορία στην οποία θα αγωνιζόμαστε.

πηγή: isports.gr


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35