social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γίνεται ΠΑΕ η Επισκοπή

Γίνεται ΠΑΕ η Επισκοπή

Ημέρα αλλαγής αναμένεται να είναι η αυριανή (Τετάρτη 5/8) λίγο μετά τις 19.00 όταν και θα ξεκινήσει η διαδικασία για να μετατραπεί ο αθλητικός όμιλος Επισκοπής σε ΠΑΕ.

Λίγο μετά την προκαθορισμένη ώρα, στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει, θα έχουν δικαίωμα ψήφου προκειμένου να ορισθεί μια προσωρινή πενταμελή επιτροπή ούτως ώστε έπειτα από λίγες μέρες να γίνουν οι απαραίτητες νομικές διεργασίες για να τελεσφορήσει το όλο ζήτημα και η Επισκοπή να ξαναγίνει ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο ΑΟ Επισκοπής καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 και ώρα 19.00 στα γραφεία μας στην Επισκοπή με θέματα ημερησίας διάταξης:

Α) Απόφαση των μελών του σωματείου για την μετατροπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού τμήματος σε Π.Α.Ε.

Β) Καθορισμός του ύψους του Μετοχικού Κεφαλαίου της Π.Α.Ε.

Γ) Ορισμός πενταμελούς Προσωρινής Επιτροπής για την διαχείριση των εργασιών σύστασης της Εταιρείας και υπογραφή του πρώτου καταστατικού της ΠΑΕ.

Δ) Λοιπά θέματα – Παροχή εξουσιοδότησης στο Δικηγορικό Γραφείο του Δικηγόρου Αθηνών Κων/νο Μανταδάκη, προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες για τα ανωτέρω νομικές ενέργειες για δημοσιοποίηση και τελική έγκριση της ΠΑΕ.

Δικαίωμα Συμμετοχής στην Γ.Σ. έχουν τα Μέλη του Σωματείου που είναι ταμειακώς εντάξει.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο στις 12 Αυγούστου και ώρα 19.00.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35