social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλλιθέα: Ικανοποίηση από την εικόνα στα φιλικά παιχνίδια

Καλλιθέα: Ικανοποίηση από την εικόνα στα φιλικά παιχνίδια

Η Καλλιθέα πήρε την άνοδο για την Football League και παρά τις τραγικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα με τον κορωνοϊό, οι ιθύνοντες του συλλόγου σε πείσματα των καιρών δημιουργούν ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό για τα δεδομένα της κατηγορίας.



Από τις πρώτες ημέρες κιόλας προετοιμασίας η ομάδα της Αθήνας δείχνει τις διαθέσεις της αφού υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τάτση παρουσιάζει άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Στα φιλικά με ΑΟ Υπάτου, Κερατσίνι, Ρόδο, Ιωνικό και Αρτάκη, οι "μπλε" έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές.

Βέβαια σε όλο αυτό καταλυτικό ρόλο έχει παίξει η προσπάθεια της διοίκησης αφού οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Μάρκος Σκαφιδας, Μάριος Μπίλιος και Αγγελής Μπούτας δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό προσπαθώς να λύνουν οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται.

Και σε αυτές τις δύσκολες εποχές τα προβλήματα για όλες τις ομάδες δεν είναι λίγα, όμως σε πείσματα καιρών η Καλλιθέα δείχνει ότι έχει παρόν και μέλλον.

Κατα τα άλλα, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα περιμένουν με ανυπομονησία τις αποφάσεις της Κυβέρνησης που αφορούν τον αθλητισμό προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, η Καλλιθέα πραγματοποιήσε τις κινήσεις που απαιτούσαν οι συνθήκες της κατηγορίας, ικανοποιώντας τα θέλω του τεχνικού επιτελείου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35