social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παντέλης: Να βοηθήσει η Πολιτεία τις ομάδες για να επιστρέψουμε

Παντέλης: Να βοηθήσει η Πολιτεία τις ομάδες για να επιστρέψουμε

Αμηχανία επικρατεί στις τάξεις της Σαντορίνης 2020.

Στην ΠΑΕ περιμένουν τις εξελίξεις με το σύλλογο να έχει αναστείλει τις προπονήσεις μετά το δεύτερο lockdown που επικρατεί στη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες να έχουν αναχωρήσει από το νησί του Ηφαιστείου με προορισμό τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Και εκεί που η ομάδα, μετά από 3 μήνες προετοιμασίας, άρχιζε.... να δένει, πλέον ο Νίκος Παντέλης καλείται να διαχειριστεί αυτή τη διακοπή προκειμένου όταν δοθεί το ''ΟΚ'' η ΠΑΕ Σαντορίνη να επιστρέψει και να αποκτήσει άμεσα αγωνιστικό ρυθμό.

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr για τη διακοπή λέγοντας

''Για εμάς δεν ήταν ό,τι καλύτερο όπως και για όλες τις ομάδες. Κάνουμε σχεδόν 3 μήνες προετοιμασία και αυτή η διακοπή θα φέρει όλες τις ομάδες πίσω. Οσο και να προσπαθήσουμε δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κανονικές προπονήσεις και νομίζω ότι εάν τα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρηθούν και μπορέσουν οι ομάδες να τα κάνουν τα τεστ θα ξεκινήσει το ποδόσφαιρο''.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί πως είναι εφικτό, οι ομάδες να καλύψουν τα έξοδα που απαιτούνται για την υποβολή των test, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε

''Θα πρέπει να βοηθηθούν οι ομάδες από την Πολιτεία σίγουρα αλλά και από την άλλη να μην υπάρχει ποδόσφαιρο σε όλες αυτές τις κατηγορίες και να μπορεί ο κόσμος να βρίσκει μια διέξοδο είναι πρόβλημα''.

Για την κατάσταση που βρίσκονταν η ομάδα του, ο κ. Παντέλης δήλωσε

''Εμείς είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και οι νέοι παίκτες άρχισαν να μπαίνουν στη φιλοσοφία της ομάδας ομως θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες''


Σχετικά άρθρα

Παντέλης: «Αδικούμαστε από τη βαθμολογία-Φαβορί για τον τίτλο η Ηλιούπολη»

Δυνατό τεστ με ΠΟΑ για τη Σαντορίνη

Σαντορινη 2020: Δυνατό τεστ το Σάββατο με ΠΟΑ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35