social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαντορίνη 2020: Ανακοίνωσε το ρόστερ και το επιτελείο της Κ19

Σαντορίνη 2020: Ανακοίνωσε το ρόστερ και το επιτελείο της Κ19

Μέσω δελτίο τύπου η ΠΑΕ Σαντορίνης 2020 γνωστοποίησε τη δημιουργία της ομάδας νέων (Κ19) που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League.

Στην ανακοίνωση έγινε γνωστό το όνομα του προπονητή και το ρόστερ της ομάδας.

Το δελτίο τύπου

Ο Α.Σ Σαντορίνης 2020 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Στάθη Φίλων ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ19, που θα συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.


Παράλληλα, καθήκοντα Γενικού Αρχηγού της ομάδας θα έχει ο κ. Ηλίας Τομόρι, ενώ τη θέση του Γυμναστή θα καλύψει ο κ. Χρήστος Παπαϊωάννου και αυτή του Προπονητή Τερματοφυλάκων ο κ. Βάιος Ιγκιτιάν. Φυσικά, όλα τα παραπάνω θα γίνονται υπό την επίβλεψη και του προπονητή της πρώτης ομάδας κ. Νίκου Παντέλη.

Αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας που θα πάρει μέρος στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Football League, αυτό θα απαρτίζεται από παιδιά που βρίσκονταν ήδη στην ακαδημία του Σωματείου μας, ενώ έγινε και μεταγραφική ενίσχυση με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στον Πανθηραϊκό και στον Καρτεράδο.

Συγκεκριμένα, το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αποτελείται από τους: Μπίμπα Ντάβιντ, Ρούσσο Μανώλη, Φέγγη Ανδρέα, Ζωγράφο Ορφέα, Ξαγοράρη Γιάννη, Μπούζι Σαντουέλ, Χατζηλαζαρίδη Αβέρκιο, Γιάννο Φλάβιο, Λαμάι Άντζελο, Γεροντάκη Χριστόφορο, Νομικό Γιάννη, Βαμβακούση Άγγελο, Τσάμογλου Πρόδρομο, Μαυρίκη Γιώργο, Γκόγκα Νίκο, Ρούσση Αθανάσιο, Κουρπέτη Αβραάμ, Λειβαδάρο Νίκο, Βεζύρη Φίλιππο, Χοτζάι Ντάβιντ, Αργυρό Βαγγέλη, Πάππα Αρμάντο.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35