social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δουφεξής: Εάν ξεκινήσει θα είναι πρωτάθλημα... παρωδία

Δουφεξής: Εάν ξεκινήσει θα είναι πρωτάθλημα... παρωδία

Στο Αιγάλεω έχει αναλάβει έναν δύσκολο ρόλο, αυτόν του team μανατζερ με στόχο να βοηθήσει τη διοίκηση αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε να πετύχει το στόχο.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Δουφεξή που έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να βοηθήσει το Σίτι να κάνει πρωταθλητισμό στο πρωτάθλημα της Football League εφοσον αυτό ξεκινήσει.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον γνωστό παράγοντα όπου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος λέγοντας

"Να ξεκινήσει άμεσα μέσα στον μήνα Νοέμβριο το πρωτάθλημα της fl - Έχουμε ταλαιπωρηθεί όλοι αφάνταστα με αυτή την κατάσταση. Οι παίχτες έμειναν μετά το πρώτο lockdown 8 μήνες χωρίς ομαδική προπόνηση και αφού ξεκινήσαμε οι περισσότεεροι σύλλογοι γύρω στις 20 Αυγούστου την προετοιμασία μας περάσαν 3 μήνες με προπονήσεις και φιλικά και μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μας ξανακλείνουν. Η ψυχολογία όλων έχει καταρρεύσει δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Τόσες οικογένειες μένουν άνεργες. Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα λοιπόν όλα τα πρωταθλήματα των επαγγελματικών κατηγοριών τώρα με το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει και στην σουπερλιγκ 1 . Εφόσον δεν ξεκινήσει άμεσα καλύτερα να μην το ξεκινήσουν καθόλου γιατί μετά από δυο μήνες πάλι αποχής θα υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών των παιχτών με μια νέα τόσο μεγάλη αποχή. Οι παίχτες δεν είναι ρομπότ να τους ξεκινούν και να τους σταματάμε όποτε θέλουν αυτοί . Αν δεν ξεκινήσει λοιπόν τώρα το πρωτάθλημα δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει μετά γιατί θα είναι μια ΠΑΡΩΔΙΑ χωρίς τελειωμό".

Για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση στο Αιγάλεω, ο κ. Δουφεξής δήλωσε

Εμείς σαν Αιγαλεω θεωρώ ότι έχουμε φέτος μια πολύ καλή ομάδα που είναι έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει. Είναι μονόδρομος η άνοδος για εμάς. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον κύριο Γραφα και ο προεδρος μας ο κύριος Παλτογλου μας έχει όλα τα προβλήματα λυμένα !!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35