social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πράσσας: «Δεν φταίει μόνο το κράτος που δεν παίζουμε»

Πράσσας: «Δεν φταίει μόνο το κράτος που δεν παίζουμε»

Την κατανόηση του στην προσπάθεια του κράτους να αντιμετωπίσει την πανδημία, εξέφρασε ο πρόεδρος της Καλαμάτας, Γιώργος Πρασσάς.

Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να έχει επενδύσει τουλάχιστον δυο εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ Καλαμάτα (ένα εκατομμύριο πέρυσι, 300.000 ευρώ μέχρι στιγμής την τρέχουσα σεζόν), να μην έχει δει την ομάδα του να παίζει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι φέτος, να έχει αναγκαστεί (όπως όλοι) να διακόψει προσωρινά τη λειτουργία του συλλόγου του, ωστόσο ο Γιώργος Πρασσάς δεν απογοητεύεται και δεν μπαίνει στη διαδικασία να μοιράσει κατηγορίες για την εκ νέου αναβολή της Football League, δείχνοντας κατανόηση στο έργο της κυβέρνησης. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Καλαμάτας: 

«Μην κατηγορούμε μόνο το κράτος που δεν παίζουμε ακόμη στις δύο αυτές κατηγορίες. Δείτε τι  γίνεται παγκόσμια με την πανδημία, ειδικά εδώ στην Αμερική όπου είμαι εγώ, αλλά και τώρα στην χώρα μας, την Ελλάδα. Πέρα από το ποδόσφαιρο, τις δουλειές μας, υπάρχει και η δημόσια υγεία, η υγεία η δική μας, των παιδιών μας, του συνανθρώπου μας δίπλα.

Η Μαύρη Θύελλα ήταν απολύτως έτοιμη για την πρεμιέρα, έχει βάλει μεγάλους στόχους, ήθελε να παίξει, είναι από τις ομάδες της Football League φυσικά που δεν έχει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση της έναρξης, πριν πέσει το δεύτερο κύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα και παγκοσμίως, όμως τώρα, σας ξαναλέω, θεωρώ πως πρέπει να  περιμένουμε, καθώς και στην χώρα μας η κατάσταση πάει να ξεφύγει επικίνδυνα και χωρίς επιστροφή…»

πηγή: footballeaguenews.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35