social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σύψας: «Πώς να κουβεντιάσουμε για FL;»

Σύψας: «Πώς να κουβεντιάσουμε για FL;»

Ο Νίκος Σύψας τόνισε ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί κανείς να συζητά για έναρξη της Super League 2.

Κανένα αίτημα για έναρξη της Super League 2 δεν έχει φτάσει στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων σύμφωνα με τον Νίκο Σύψα. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της Επιτροπής μίλησε στην ιστοσελίδα «soccerplus.gr» και ήταν σαφής... «Πώς να κουβεντιάσουμε για τη Super League 2, όταν δεν έχουμε μονάδες να βάλουμε τους ασθενείς μέσα; Δεν είναι σωστό και δεν είναι ηθικό».

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Κύριε Σύψα τι θα γίνει με την έναρξη Super League 2 και Football League; Eίμαστε κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

«Δεν έχει έρθει κάποιο αίτημα αυτή την στιγμή στην επιτροπή του υπουργείου για να ζητηθεί η γνώμη μας, άρα δεν μπορώ να σου δώσω κάποια σαφή απάντηση»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που υπάρχουν επί του συγκεκριμένου θέματος, η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που δεν έχει ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα μικρότερων κατηγοριών από την Super League…

«Το ξέρω, μόνο εμείς και οι Ανδόρα είμαστε, αλλά δεν έχουμε εισήγηση και έτσι το θέμα δεν έχει συζητηθεί».

Όταν θα σταλεί το αίτημα επανέναρξης για αυτές τις δυο κατηγορίες, εσείς το βλέπετε θετικά ή αρνητικά;

«Εξαρτάται ποια θα είναι η πρόταση, ποιο θα είναι το σχέδιό τους. Αν μας φέρουν ένα σχέδιο επανέναρξης για τα πανηγύρια, ασφαλώς και θα πούμε όχι…».

Αν για παράδειγμα οι δυο αυτές κατηγορίες δηλώσουν ότι μπορούν και είναι σε θέση να εφαρμόσουν τα ίδια πρωτόκολλα με την Supper League 1, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για θετική απάντηση;

«Δεν μπορώ να σας πολύ εύκολα, γιατί στην επιτροπή υπάρχουν 30 άτομα. Απλά αυτή την στιγμή με τις τρέχουσες επιδημιολογικές συνθήκες, το κλίμα δεν είναι καλό για να προχωρήσει τώρα αυτό το ενδεχόμενο. Θα πρέπει πρώτα να βελτιωθεί το κλίμα. Πώς να κουβεντιάσουμε για την Super League 2, όταν δεν έχουμε μονάδες να βάλουμε τους ασθενείς μέσα; Δεν είναι σωστό και δεν είναι ηθικό.

Αν υπάρξει μια κάμψη, που όλοι το ελπίζουμε, τότε αυτό θα είναι κάτι που θα μπορεί να συζητηθεί. Το να κάτσει η επιτροπή να κουβεντιάσει για την Super League 2 και την ίδια στιγμή να μετράμε 100 θανάτους…».

Πηγή: soccerplus.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35