social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: Δύναμη της Νίκης Βόλου ο κόσμος

Παπαδόπουλος: Δύναμη της Νίκης Βόλου ο κόσμος

Δηλώσεις, σχετικά με την τριετή πορεία του στην ομάδα, το ρόλο του σε αυτήν, τη σχέση του με τους Κώστα Γρηγοριάδη και Κώστα Περιστερίδη και τους φετινούς κυανόλευκους στόχους, πραγματοποίησε ο τερματοφύλακάς μας, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το πώς νιώθει ως εκ των "παλαιότερων" στην ομάδα και τα συναισθήματά του γι' αυτήν:
"Όντως είμαι από τους παλιότερους στην ομάδα. Είναι τιμή για μένα να είμαι εδώ τόσο καιρό και να συνεισφέρω με κάθε τρόπο, νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι σε μια τόσο ιστορική ομάδα, με ένα φανταστικό λαό που την αγαπάει. Σίγουρα, το να είσαι στη Νίκη Βόλου σου δίνει κίνητρο και σε πεισμώνει στο να γίνεσαι μέρα με την μέρα καλύτερος, καθώς οι απαιτήσεις είναι αρκετές. Θεωρώ πως, μετά από τρία χρόνια, είναι απόλυτα λογικό να έχω αναπτύξει συναισθήματα για αυτή την ομάδα. Έχω περάσει όμορφες και δύσκολες στιγμές που με έκαναν να δεθώ με αυτήν αρκετά".
Για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί ένας νέος ποδοσφαιριστής το ρόλο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα:
"Η θέση του τερματοφύλακα, από μόνη της, είναι δύσκολη, έτσι κι αλλιώς. Το να είσαι μάλιστα δεύτερος τερματοφύλακας το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, κυρίως ψυχολογικά. Προσωπικά, όμως, είμαι πολύ υπομονετικός χαρακτήρας, κάτι που χρειάζεται σε αυτή την θέση, αποτελεί προνόμιο. Έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον εαυτό μου και, με καθημερινή δουλειά στην προπόνηση, θα έρθει η στιγμή που θα ανταμειφθώ".
Για τη σχέση του με τους Κώστα Περιστερίδη και Κώστα Γρηγοριάδη:
"Με τον Κώστα Περιστερίδη γνωριστήκαμε φέτος που ήρθε στην ομάδα κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με παραστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο κι έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας έναν υγιή ανταγωνισμό. Τον προπονητή μου, τον Κώστα Γρηγοριάδη, τον ξέρω από την πρώτη χρόνια που ήρθα στην ομάδα, με έχει βοηθήσει σημαντικά στο να εξελιχθώ σαν τερματοφύλακας. Θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα και χαίρομαι που δουλεύουμε μαζί καθημερινά".
Για το αν το φετινό σύνολο, έτσι όπως διαμορφώθηκε, κρίνει πως μπορεί να πετύχει τους στόχους του:
"Ο σχεδιασμός της ομάδας μας, με τη διατήρηση του περσινού κορμού, την προσθήκη νέων, ικανών Ελλήνων παικτών και την άφιξη των ξένων ποδοσφαιριστών, ανέβασε την ποιότητα της ομάδας μας, σε σχέση με πέρσι. Στην προετοιμασία, δουλεύαμε καθημερινά και, μέσα από την σκληρή δουλειά, θεωρώ πως καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, που μπορεί να κάνει πράξη τους στόχους του και να πρωταγωνιστήσει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος με καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια, είναι πλήγμα για την ομάδα να μην έχει τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί η δύναμη της Νίκης, διαχρονικά, ήταν ο κόσμος της, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να ανταποκριθούμε, παρά το συγκεκριμένο μειονέκτημα".
Τέλος, ο Κώστας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο:
"Η κρίση της πανδημίας είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλο τον κόσμο, σίγουρα είναι δύσκολη για όλους μας, αλλά πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και να μένουμε ασφαλείς. Ελπίζω κι εύχομαι πως θα περάσει όλο αυτό σύντομα και θα επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα μας. Όσον αφορά την ομάδα, επιθυμώ ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τη Νίκη να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα δουλεύει ακόμα και μέσα στην καραντίνα και είμαστε σίγουροι πως η έναρξη του πρωταθλήματος θα μας βρει έτοιμους να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35