social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαρμπαρούσης: «Καταστροφή για τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές»

Μπαρμπαρούσης: «Καταστροφή για τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές»

Στο Αιγάλεω για ακόμη μια φορά η διοίκηση Παλτόγλου έβαλε υψηλά τον πήχη, έχοντας στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστούσε στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Όλα αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα καθώς όσοι αποτελούν μέλη του οργανισμού που λέγεται "Αιγάλεω" βρίσκονται στο... σπίτι τους μετά το δεύτερο κύμα κορωνοϊού που ξέσπασε στη χώρα μας.

Οι μπλε, λοιπόν, έδειξαν ότι και φέτος θα επενδύσουν σε παίκτες με μεγάλη αξία προκειμένου η ομάδα να έχει καλό αγωνιστικό προφιλ όποτε επιτραπεί η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μετακινήθηκαν φέτος στο Σίτι είναι ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης. Ο υψηλόσωμος κυνηγός μετά από σεζόν σε Αστέρα Αμαλιάδας και Διαγόρα αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοίκησης του Αιγάλεω, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι στόχοι του συμβαδίζουν με τους αντιστοιχους της ομάδας. Η ιστοσελίδα soccerlive.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπαρμπαρούση όπου αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν το πρωτάθλημα της Football League και όχι μόνο.

Αναλυτικά

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το Αιγάλεω;

«Αυτό τον λίγο καιρό που είμαι στην ομάδα βλέπω ότι λειτουργεί άκρως επαγγελματικά σε όλους τους τομείς, με ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για το σύλλογο και που είναι δίπλα στον ποδοσφαιρική εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι τιμή για κάθε παιδιά να φοράει τη φανέλα του Αιγάλεω»

-Τι να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από τον Γιώργο Μπαρμπαρούση;

«Γενικό δεν λέω ποτέ μεγάλο λόγια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσω από πολύ δουλειά θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθώ το σύλλογο»

-Ο Δημήτρης Μαχαίρας σε προηγούμενες δηλώσεις του έκανε λόγο για ομάδα Σουπερ Λιγκ. Ποια ομαδα κάνουν το Αιγάλεω να ξεχωρίζει και να δείχνει ομάδα υψηλού επιπέδου;

«Θεωρώ ότι το Αιγάλεω ανεξάρτητα από την κατηγορία που συμμετέχει είναι μεγάλη ομάδα. Αδικείται από τις αποφάσεις που έχουν παρθεί τα τελευταία χρόνια και είναι εις βάρος του. Πιστεύω όμως ότι όπως και να έχουν έρθει τα πράγματα, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσει η ομάδα εκεί που ανήκει. Όσο  γι αυτό που ξεχωρίζει, νομίζω ότι το σημαντικότερο στοιχείο είναι ο κόσμος της ομάδας. Οι φίλαθλοι του Αιγάλεω γνωρίζω ότι και στα δύσκολα και στα εύκολα στηρίζουν την προσπάθεια, ενώ η ομάδα ξεχωρίζει και για την οργάνωση που διαθέτει. Νομίζω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας θα ήθελαν να είχαν στο πλάι τους μια τέτοια διοίκηση»

-Η θέση του επιθετικού είναι δύσκολη. Το κίνητρο όμως να αναδειχθείς μέσω της συγκεκριμένης ομάδας είναι μεγάλο. Σε αγχώνει αυτο;

Η θέση είναι δύσκολη φυσικά. Δεν θα πω ότι με αγχώνει ιδιαίτερα. Εξάλλου αν έχεις καλή ομάδα και καλούς συμπαίκτες, δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι».

-Θα θέλαμε το σχόλιο του για την κατάσταση που επικρατεί στις κατηγορίες της Super League 2 και Football League.

"Θα πρέπει να νοιαστούν και να σεβαστούν λίγο οι αρμόδιοι τους ποδοσφαιριστές, τις ομάδες και τον κόσμο. Ελπίζω άμεσα να ξεκινήσουν τουλάχιστον οι ομαδικές προπονήσεις καθώς αυτή η αδράνεια έχει φέρει καταστροφικές επιπτώσεις. Οι διοικούντες βάζουν χρήματα και δεν έχουν έσοδα καθόλου. Όλο αυτό είναι καταστροφή για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, καταστροφή για τον ποδοσφαιριστή".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35