social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ΟΦΗ δείχνει τον δρόμο

Ο ΟΦΗ δείχνει τον δρόμο

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με επιστολή της προς τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ ζητάει να συνδράμουν οικονομικά, μέσω του solidarity της ΟΥΕΦΑ, ώστε να ενισχυθούν οι ποδοσφαιριστές και οι σύλλογοι της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ που βρίσκονται στον “πάγο” από το ξεκίνημα της χρονιάς”.



Ο ΟΦΗ δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως τον ενδιαφέρει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, έστειλε επιστολή προς τις 13 ομάδες της ΣΛ 1 με την οποία τους πρότεινε να δοθεί ένα ποσοστό από τις 333.000 ευρώ που ήρθαν μέσω της ΟΥΕΦΑ στους παίκτες της ΣΛ 2 και της Football League προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά μετά την καταστροφή που έχουν υποστεί από την μη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα στην επιστολή της η ΠΑΕ προτείνει να συγκεντρωθεί το ποσό και να δοθεί στον ΠΣΑΠ που ως εγγυητής της πρωτοβουλίας θα αναλάβει στην συνέχεια, εφόσον γίνει δεκτή η πρόταση του ΟΦΗ που θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας, να το μοιράσει στα μέλη του. Αυτή η κίνηση του ΟΦΗ γίνεται σε μια χρονική στιγμή που ήδη τα έσοδα των ΠΑΕ είναι μειωμένα ωστόσο αυτό το γεγονός δεν την έκανε να διστάσει να καταθέσει αυτήν την άξια αναφοράς πρόταση αλλά αντιθέτως να προτείνει μια λύση ώστε οι ποδοσφαιριστές των δύο χαμηλότερων κατηγοριών να μην εγκαταλειφθούν όπως έχει γίνει μέχρι τώρα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35