social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαραθωνίτης στο soccerlive: Δεν γίνεται να διαψεύδουμε κάθε ανακρίβεια

Μαραθωνίτης στο soccerlive: Δεν γίνεται να διαψεύδουμε κάθε ανακρίβεια

Το δικό του σχόλιο αναφορικά με τα όσα γράφονται για τη θέση του προπονητή στον Ασπρόπυργο έκανε μέσω του soccerlive.gr ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Σπύρος Μαραθωνίτης.

Ο ίδιος στάθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο εκλεκτός τονίζοντας ότι στην κορυφή της λίστας βρίσκεται προπονητής από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Αναλυτικά

"Μιλάω με αρκετούς προπονητές και Έλληνες και ξένους υπάρχει ένας Ισπανός τον οποίο εμπιστεύομαι πολύ. Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται για ομάδα, θα ήθελα όμως να δουλέψει μαζί μας. Ο προπονητής που θέλουμε πρέπει να μπορεί να δουλέψει πάνω στο πλάνο το δικό μας που έχουμε ως ομάδα. Συνεργάζομαι και εκπροσωπώ πολλούς προπονητές και Έλληνες και ξένους, όμως αυτό δεν λέει κάτι. Σίγουρα θα είναι ένας από αυτούς. Θεωρώ άσκοπο να αναφέρω ονόματα, όταν δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Όλο το σχεδιασμό της ομάδας τον τρέχω αποκλειστικά εγώ. Αυτή είναι η εντολή που έχω πάρει από το νέο ιδιοκτήτη της ομάδας τον Θόδωρο Φαβατα. Ξέρω ότι για αρκετούς προπονητές που εκπροσωπώ είναι δέλεαρ να δουλέψουμε μαζί στην ίδια ομάδα. Σίγουρα αυτό θα αποτελέσει μία μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Όσον αφορά στην ονοματολογία, δεν μπορώ να βγαίνω να διαψεύδω κάθε μέρα κάθε ανακρίβεια που γράφεται''.

Παράλληλα, ο κ. Μαραθωνίτης διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση ότι υπάρχει συμφωνία με Ισπανό προπονητή όπως αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα της Μεσσηνίας.

Αναλυτικά

Το ότι ούτε καν τον ξέρω το συγκεκριμένο προπονητή Δεν ξέρω αν πειράζει κάποιον Ή κάποιους Όταν υπάρξει συμφωνία με προπονητή θα ανακοινωθεί μόνο επίσημα από την ομάδα εκπροσωπώ και συνεργάζομαι με 57 προπονητές από όλο τον κόσμο σίγουρα αρκετοί θέλουν να έρθουν να δουλέψουν μαζί μου στην ομάδα σίγουρα δεν μπορούν όλοι Και σίγουρα το συγκεκριμένο προπονητή δεν έχω τη χαρά να το γνωρίζω Και πιθανόν ούτε και αυτός


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35