social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουρμπανάς: Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας

Κουρμπανάς: Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας

Στις 21 Αυγούστου υποδέχθηκε την Κηφισιά σε φιλική αναμέτρηση, πραγματοποιώντας μάλιστα έξοχη εμφάνιση που συνοδεύτηκε από νίκη με 1-0.

Ακριβώς έναν μήνα μετά η κληρωτίδα έκανε τα... μαγικά της, φέρνοντας ξανά απέναντι στον ΑΟ Νέας Αρτάκης την ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας, αυτή τη φορά για... επίσημο λόγο. Η ομάδα της Εύβοιας θα φιλοξενήσει την Κυριακή τους κυανόλευκους για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Νίκο Κουρμπανά να υπογραμμίζει πως πρόκειται για εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, στο οποίο βεβαίως οι ποδοσφαιριστές του θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για νίκη και πρόκριση.

«Ξέρουμε την Κηφισιά από το φιλικό στο οποίο την αντιμετωπίσαμε, όμως βέβαια μας ξέρει κι εκείνη. Πρόκειται για έναν πολύ καλό αντίπαλο, που έχει κάνει αξιόλογες μεταγραφές και ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στη Super League 2. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για πρόκριση» σχολίασε ο 59χρονος προπονητής, συμπληρώνοντας σε σχέση με την καλή παρουσία της ομάδας του στα φιλικά παιχνίδια: «Οπωσδήποτε οι καλές μας εμφανίσεις ενισχύουν την αυτοπεποίθησή μας, όμως άλλο τα φιλικά παιχνίδια και άλλο τα επίσημα. Στα φιλικά δεν έχεις το άγχος για το αποτέλεσμα, τώρα όμως αλλάζουν τα πράγματα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35