social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασσαριωτάκης: Οι υπεύθυνοι αντί να μας ενημερώσουν, σιωπούν

Ασσαριωτάκης: Οι υπεύθυνοι αντί να μας ενημερώσουν, σιωπούν

Το δικό του σχόλιο έκανε ο πρόεδρος του ΑΟ Πόρου (ομάδα που συμμετέχει στον 10ο όμιλο της Γ' Εθνικής), Γιάννης Ασσαριωτάκης, στο soccerlive.gr εκφράζοντας τον εκνευρισμό του για τη στασιμότητα που επικρατεί γύρω από το τερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά

Ζούμε μια κατάσταση που πλέον αρχίζει να κουράζει και το κυριότερο, να διχάζει. Βλέπουμε ότι ξένα κράτη παίρνουν αποφάσεις σημαντικές και προχωρούν σε γενικό lockdown και στη χώρα μας όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, δεν υπάρχει το θάρρος της γνώμης.

Αντί να βγει κάποιος υπεύθυνος να μιλήσει στους ανθρώπους του αθλητισμού ξεκάθαρα και σταράτα, όλοι σιωπούν. Θα φτάσουμε σε σημείο να μην αντιδρούμε σε καμία απόφαση είτε αφορά τον αθλητισμό είτε κάτι άλλο που είναι σημαντικό για τις ζωές μας.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι οι παράγοντες, οι αθλητές και όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και του δίνουν.... πνοή είναι πολίτες κανονικοί και όχι άβουλα όντα.

Ας βγει κάποιος να μας ενημερώσει. Δεν επιτρέπεται η Ομοσπονδία να σιωπεί και οι αρμόδιες αρχές να μην έχουν τοποθετηθεί. Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός διαλύεται και εμείς συναινούμε στο... έγκλημα; Καταστροφικό...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35