social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρνέσης: Μπορούν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα

Καρνέσης: Μπορούν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα

Αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα του Πειραιά έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα πριν από μερικά χρόνια με τη φανέλα του Αμπελακιακού.

Η αναφορά μας γίνεται στον Γιώργο Καρνέση ο οποίος ανήκει για ακόμη μια χρονιά στο ρόστερ της ομάδας από τη Σαλαμίνα η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Περαμαϊκό.

Ασφαλώς όλα αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα καθώς ο έμπειρος πορτιέρο αναγκάζεται όπως και πολλοί συνάδελφοι του να κάνουν ατομική προπόνηση αφού η Πολιτεία δεν έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση για τυχόν επανέναρξη.

Πάνω σε αυτό ο Καρνέσης σχολίασε τα εξής: "Εύχομαι με τον καινούργιο χρόνο όλοι οι αθλητές ερασιτέχνες και μη να είναι μέσα στα γήπεδα και να κάνουν αυτό που τους αρέσει. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα πρωτάθληματα πρέπει να ξεκινήσουν κανονικά γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία φυσικά τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα".

Στη συνέχεια έστειλε τις δικές του ευχές λέγοντας: "Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι το νέο έτος να έχουμε την υγεία και να επιστρέψουμε στην κανονικότατα".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35