social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γονατάς: Κουραστήκαμε σαν ερασιτέχνες να γυμναζόμαστε στα... τσιμέντα και στο δρόμους

Γονατάς: Κουραστήκαμε σαν ερασιτέχνες να γυμναζόμαστε στα... τσιμέντα και στο δρόμους

Ο Βασίλης Γονατάς είναι ένα πρόσωπο που μετακινήθηκε στον ΑΟΚ Φαλήρου ωστόσο το... κλείσιμο της χώρας δεν επέτρεψε στον ικανότατο αριστεροπόδαρο αμυντικό να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο καθώς ο αθλητισμός έβαλε με τη... σειρά του λουκέτο.

Παρ' όλα αυτά, πιστός στην αγάπη του για το άθλημα, ο Πειραιώτης άσος θα περιμένει όσο χρειαστεί για να επιστρέψει στο αγαπημένο του χόμπι.

Η ιστοσελία μας επικοινώνησε με τον Βασίλη Γονατά ο οποίος αναφέρθηκε στην διακοπή των πρωταθλημάτων και στην προσπάθεια που κάνουν οι Πειραϊκές διοικήσεις.

Αναλυτικά

"Θεωρώ ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όλες οι διοικήσεις καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια καθώς το συγκεκριμένο επίπεδο είναι ερασιτεχνικό. Από εκεί και πέρα στόχος αποτελεί να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να αποδίδουμε κάθε Κυριακή όμορφο ποδόσφαιρο εφόσον βέβαια ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Από εκεί και πέρα, ευχή όλων μας είναι να συμβεί αυτό. λαμβάνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα γιατί κουραστήκαμε σαν αθλητές έστω και ερασιτέχνες να γυμναζόμαστε σε τσιμέντα και δρόμους.  Πρέπει να επιστρέψουμε γιατί για εμάς είναι τρόπος ζωής. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και το νέο έτος να είμαστε υγιείς και δημιουργικοί".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35