social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυβέρνηση-Αυγενάκης-λοιμωξιολόγοι διέλυσαν τα σπορ, έρχεται λουκέτο παντού!

Κυβέρνηση-Αυγενάκης-λοιμωξιολόγοι διέλυσαν τα σπορ, έρχεται λουκέτο παντού!

Κυβέρνηση παρωδία, λοιμωξιολόγοι που αλλάζουν γνώμη κάθε εβδομάδα κι ένας υπουργός-θεατής. Στη μέση αθλητές, προπονητές, βλέπουν πλέον τα σπορ να οδεύουν σε οριστικό λουκέτο κι εκείνοι να οδηγούνται στην ανεργία. Η ΚΥΑ που θα εκδοθεί κρίνει τα πάντα.

Πηγή: sdna.gr
Είναι στιγμές που και η λέξη ντροπή χάνει την έννοια της. Όπως τη στιγμή που στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και στη ΓΓΑ παρακολουθούσαν από την τηλεόραση χωρίς να έχουν ιδέα (!) την ανακοίνωση του άλλοτε ανθρώπου του αθλητισμού, Νίκου Χαρδαλιά ότι μπαίνει λουκέτο σε όλα τα σπορ που άνοιξαν την προηγούμενη εβδομάδα!
Όχι μόνο λουκέτο στα πρωταθλήματα καθώς η πρώτη ενημέρωση που έχουν οι ομάδες είναι ότι πρέπει να διακοπούν και οι προπονήσεις!
Ομάδες καταστρέφονται με την θλιβερή πολιτική της κυβέρνησης η οποία πίσω από την επιτροπή λοιμωξιολόγων λαμβάνει αποφάσεις χωρίς να σέβεται ιδρώτα, εργατικά δικαιώματα, στόχους, αλλά και επενδύσεις ομάδων.
Ομάδες που ετοιμάζονταν να αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο, πλήρωσαν μισθούς, έφεραν ξένους-ξένες, και άκουσαν ξαφνικά στην τηλεόραση ότι το πρόβλημα είναι κλειστά γκρουπ αθλητών που υποβάλλονται κάθε εβδομάδα και ενίοτε με συχνότητα 3-4 ημερών σε τεστ κορωνοϊού. Περνάνε από αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο και περιμένουν 4 μήνες για να μπουν στα γήπεδα. Και λοιπόν; Λογάριαζαν χωρίς την αναλγησία κάποιων...
Το χάντμπολ ανδρών, το πόλο, το μπάσκετ γυναικών οδεύουν πλέον ολοταχώς σε λουκέτο. Δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες λόγω Ολυμπιακής χρονιάς για περαιτέρω αναβολή, οπότε στις πρώτες τους συζητήσεις οι ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν τέλος στη σεζόν. Ήδη αθλητές μετά τις ανακοινώσεις ψάχνονται για ομάδες στο εξωτερικό και περιμένουν την έκδοση της ΚΥΑ για να τα μαζέψουν και να πάνε εκεί που κυλάει το... τόπι και υπάρχει σεβασμός στους αθλητές.
Καλυπτόμενες μάλιστα οι περισσότερες ομάδες πίσω από όρους που μπήκαν στα συμβόλαια το προηγούμενο καλοκαίρι για μη καταβολή μισθών όσο διαρκεί η καραντίνα, πρακτικά αυτό σημαίνει πως αθλητές και αθλήτριες μένουν ξεκρέμαστοι και δύσκολα θα λάβουν άλλον μισθό. Κοινώς, οι αθλητές τα έδωσαν όλα κι έμειναν στον άσο. Χρεοκοπία. Οικονομική δική τους, ηθική χρεοκοπία μιας κυβέρνησης που κλείνει τα σπορ ενώ σε όλη την Ευρώπη είναι ανοιχτά, παίζουν παντού και δεν θεωρούν πρόβλημα αλλά λύση τα διαρκή test, την πρόληψη.
Ένας υφυπουργός αθλητισμού σε... άλλο κόσμο που ενδιαφέρεται μόνο για το πως θα πατήσει πόδι στις Ομοσπονδίες, που ενδιαφέρεται για τη φωνή διακεκριμένων αθλητών μόνο αν εξυπηρετεί τους εκλογικούς σκοπούς του. Τώρα και αυτοί έμειναν μουγγοί και καταλαβαίνουν με ποιους έχουν να κάνουν. Τους έστυψαν σαν λεμονόκουπα και στη συνέχεια τους πέταξαν.
Βέβαια αν είχαν πυγμή και σοβαρούς συνδέσμους και οι αθλητές θα ανακοίνωναν σήμερα τα δικά τους μέτρα...
Δεν μπορούν να είναι έξω από το κάδρο οι λοιμωξιολόγοι. Σε ανύποπτο χρόνο, έχουμε αναλύσει ότι κι εκείνοι ακολουθούν εντολές. Η Super League, η Basket League, η Volley League παίζουν γιατί έχουν βαρβάτα ονόματα επιχειρηματιών πίσω τους, μεγάλους χορηγούς και οικονομικά συμφέροντα. Όχι γιατί οι αθλητές είναι... άτρωτοι στον κορονοιό. Οι υπόλοιποι αθλητές απλά δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Και κάπως έτσι πέφτουν οι τίτλοι τέλους. Ουσιαστικά για δεύτερη σερί σεζόν δεν θα τελειώσει τίποτα. Τουλάχιστον να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και να ξέρουμε ποιοι είναι οι ένοχοι, οι υπεύθυνοι για την κατάπτωση του ελληνικού αθλητισμού. Με ονόματα και υπογραφές πια...
Το SDNA παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν καταγράφει με ανημποριά τα όσα συμβαίνουν. Αντιθέτως, παίρνει θέση υπέρ των αθλητών, των ομάδων και του υγιούς αθλητισμού που οδηγείται στα βράχια από λοιμωξιολόγους, πολιτικάντηδες και ανθρώπους που έχουν κλείσει εδώ και 6 μήνες τα μικρά παιδιά σε τέσσερις τοίχους, για να έρθουν τώρα να αποτελειώσουν με τη στείρα πολιτική τους και τους μεγάλους...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35