social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αέρας η Μικτή Αθηνών στις 16 καλύτερες

Αέρας η Μικτή Αθηνών στις 16 καλύτερες

Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο τέταρτο, όπου οι Αθηναίοι δεν μπήκαν και τόσο καλά, τότε στο υπόλοιπο του αγώνα, ήλεγξαν το παιχνίδι και ήταν οι κυρίαρχοι, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να επικρατήσει 2-0.

Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο Κορρές με ατομική ενέργεια και πλασέ, ενώ το 0-2, ο Μπαζές με σέντρα σουτ, έξω από την περιοχή. Στο 69’ ο Χατζηνικολάου είχε φάουλ στο δοκάρι, ενώ ευκαιρίες απώλεσαν οι Κορρές, Χαβενετίδης και Ζαμπούρας. Μετά τη νίκη αυτή και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με το τελευταίο αγώνα με την Αρκαδία, η Αθηνα περνά στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.Διακρίθηκαν από τους νικητές οι Σπηλιωτάκης, Χατζηνικολάου, Λιοπήρης. Διαιτητές ήταν οι Ρεπκας Μπουρίκας, Γάκης της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Μπέλερης, Κάζας (51’ Μιχόπουλος), Θεοδωρακόπουλος, Τζανακόπουλος, Μπουρδέρης, Μούγιος, Πίκουλας, Συρεγγέλας (67’ Νίκας), Σουλελές, Ντερβίση, Φουρνάρος (51΄Καραργύρης).

ΕΠΣΑ: Βελέντζας, Καμπιώτης, Ζκέρης (50’ Αρετάκης), Λιοπήρης, Χατζηνικολάου, Καραουλης, Σπηλιωτάκης (65’ Χαβενετίδης), Μπαζές (65’ Λιάπης), Κορρές, Χριστογιάννης (50’ Αρχανιωτάκης), Ζαμπούρας (65’ Τσιούγκος).


Σχετικά άρθρα

Μικτη ΕΠΣΑ Κ17: Αυτά τα πρόσωπα κλήθηκαν από τους Ενωσιακούς προπονητές

Με το δεξί... η Κ16 της Μικτής Αθηνών, 3-0 την Κόρινθο

Ασταμάτητη η Μικτή ΕΠΣΑ (Κ13) 0-4 την Αρκαδία

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35