social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Θύελλα ήθελε, αλλά ο Ηλιάδης... μίλησε στο τέλος

Η Θύελλα ήθελε, αλλά ο Ηλιάδης... μίλησε στο τέλος

Ο Άγιος Ιερόθεος αποτελεί την ομάδα που μετά από έξι αγωνιστικές ανακόπτει το νικηφόρο σερί της Θύελλας Καμαρίου, αφού στο ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 για την 18η αγωνιστική.

Οι Καμαριανοί δεν πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να κερδίσουν κάτι που σημαίνει ότι η Καλλιθέα σε περίπτωση που πάρει τρίποντο στην έδρα της Άνω Μεράς μειώνει τη διαφορά στο δίποντο από την κορυφή. 

Από την άλλη, ο Ιερόθεος μετά τις νίκες με Εθνικό και Ακράτητο και την ισοπαλία με την ΑΕ Μοσχάτου την προηγούμενη αγωνιστική, έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα φτάνοντας τους 32 βαθμούς.

Αρνητικό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Παπαζαχαρία που αποχώρησε στο 12' δίνοντας τη θέση του στον Σπάνο, με τον έμπειρο αμυντικό να έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Ντεμπούτο για τους Καμαριανούς έκανε ο Δωματάς που πέρασε στο γήπεδο στο 63', ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το νέο απόκτημα του Ιερόθεου, Σάββας Ηλιάδης πέτυχε το δεύτερο γκολ στη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Στο α' ημίχρονο ο Άγιος Ιερόθεος μπήκε δυνατά και κράτησε την Θύελλα Καμαρίου μακριά από την εστία του Αντωνόπουλου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο 13' αποχώρησε όντας τραυματίας ο Παπαζαχαρίας για τους γηπεδούχους. 

Παρ' όλα αυτά,οι κιτρινόμαυροι είδαν τους Καμαριανούς στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στην εστία του αντιπάλου να ανοίγουν το σκορ.

Στο 22' ο Μπουσάι μπήκε στην περιοχή απ' τα αριστερά και έκοψε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι με τον Σιμιτσή να μην αστοχεί κάνοντας το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε ψυχολογία στην Θύελλα που είχε δυο ακόμη καλές στιγμές με τους Μπουσάι και Αργυρίου για να κάνουν το 2-0 όμως δεν το κατάφεραν. 

Στην επανάληψη ο Ιερόθεος ανέβηκε κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο, είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις και δικαιώθηκε στο 85'. Συγκεκριμένα ο Ηλιάδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1. 

Να σημειωθεί ότι στο 45' και στο 83' ο Ιερόθεος ζήτησε δυο φορές πέναλτι όμως ισάριθμες φορές ο Πουλόπουλος υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

Και η Θύελλα όμως ζήτησε πέναλτι στο 87'. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

6' Σουτ του Κράσι ο Αθανασοπουλος μπλοκάρει.

7' Σέντρα Ερρικου ο Καραλής δεν πιάνει όπως θα ηθελε την κεφαλιά. 

10' Ο Ηλιάδης πάει να "κρεμάσει" τον Αθανασόπουλο όμως η μπάλα καταλήγει άουτ. 

13' Σουτ του Ηλιάδη  η μπάλα καταλήγει στον Αρκούδα όμως ο διαιτητής Πουλόπουλος δειχνει άουτ. 

20' Σέντρα Βιδάλη κεφαλιά Τσαρκάνι άουτ. 

22 ΓΚΟΛ ΓΙ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ. Ο Μπουσάι μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή και έκοψε το σημείο του πέναλτι και ο Σιμιτσής με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. 

36' Ο Καραλής στρώνει στον Μπουσάι που κάνει το πλασέ όμως ο Αντωνόπουλος διώχνει με τα πόδια. Στη συνέχεια της Φάσης το σουτ του Αργυρίου είναι άστοχο.

38' Σέντρα αλφάδι του Ερρίκου ο Αργυρίου δεν μπορει να νικήσει τον Αντωνόπουλο.

45 Ζητάει χέρι ο Άγιος Ιεροθεος.

53' Σέντρα Ντάφλα επικίνδυνη λίγο άουτ.

56' Σουτ του Κομνηνού ο Αθανασόπουλος μπλοκάρει.

61' Ατομική ενέργεια και σουτ του Ερρίκου η μπάλα άουτ. 

64' Καλή στιγμή για τον Ιερόθεο. Σουτ του Κράσι η μπάλα χτυπάει σε σώματα και καταλήγει κορνερ.

78' Ο Δωματάς κάνει την προσποίηση και το σουτ όμως ο Αντωνόπουλος μπλοκάρει τη μπάλα.

81' Ζητάει πέναλτι ο Ιερόθεος σε μαρκάρισμα του Ντάφλα εντός περιοχής.

83' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΘΕΟ. Ο Ηλιάδης με σουτ κάνει το 1-1. 

86' Ζητάει πέναλτι η Θύελλα Καμαρίου με τον Πουλόπουλο να μην δείχνει παράβαση. 

Διαιτητής ήταν ο Πειραιώτης Πουλόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές) Αθανασόπουλος, Ερρίκος, Μπουσάι, Παπαζαχαρίας (13' λ.τρ. Σπανός) Αρκούδας, Μαλάι., Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου (63' Δωματάς), Καραλής (63' Βεζυρτζόγλου), Ντινιωτάκης (46' Φύτρος).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Αντωνόπουλος, Σιμάκος (52' Κομνηνός), Βιδάλης, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μπατής (75' Χρήστου), Ηλιάδης (90+2 Χατζηστάμου), Ντάφλας, Κράσι (89' Μουκίδης), Τσαρκάνι, Αποστόλου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35