social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σεροπιάν: Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες αλλά πετύχαμε το στόχο

Σεροπιάν: Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες αλλά πετύχαμε το στόχο

Ο προπονητής της ομάδας του Εθνικού Πειραιά, Μουράτ Σεροπιάν σε μια εφ΄ όλης της ύλης τοποθέτηση του για την φετινή χρονιά επισήμανε πολλά πράγματα. Τα κυριότερα από αυτά μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Άλλη μια δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν για τον Εθνικό έφτασε στο τέλος της και ο στόχος που είχε τεθεί επιτεύχθητε. Να φτιαχτεί μια νεανική ομάδα με μερικούς έμπειρους και να παραμείνει στην κατηγορία, ώστε να είναι η βάση για ένα υγιές ξεκίνημα την επόμενη χρονιά με υψηλούς στόχους.

Σε όλο το διάστημα που ήμουν στην ομάδα συμπαραστάτες μου ήταν η Διοικούσα επιτροπή ο Ηλίας Αρμόδωρος ,οι παίκτες της ομάδας που είναι και οι πρωταγωνιστές το προπονητικό επιτελείο και οι συνεργάτες του , μαζί τους ένα σύνολο παλαιών παραγόντων της ομάδας που πάντα βρίσκονται με διάφορους τρόπους κοντά στην ομάδα και δίνουν την βοήθειά τους καθώς και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας που πάντα έδινε το παρόν σε όλα τα γήπεδα που αγωνίστηκε ο Εθνικός.

Για εμένα το εγχείρημα αυτό το αντιμετώπιζα για τρίτη φορά με επιτυχία (Φωστήρας - Χαλκίδα - Εθνικός ) δηλαδή να αναλάβω μια ομάδα χαμηλά στην βαθμολογία στα μισά της σεζόν και να την οδηγήσω στην σωτηρία.

Σε όλο αυτό το ταξίδι αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες ,κακές διαιτησίες ,άδικες κόκκινες κάρτες ,πέναλτι που δεν μας δόθηκαν , τιμωρίες έδρας (5 αγώνες κεκλεισμένων ) !!! αλλαγές γηπέδων για έδρα (Ρέντη - Καλλιθέα ) άσχημες συμπεριφορές , παρασκήνιο από δήθεν έντιμους , αόρατους εχθρούς , περίεργες συμμαχίες που ευτυχώς για εμάς είχαν αντίθετα αποτελέσματα και μας έκαναν πιο δυνατούς στην προσπάθεια της σωτηρίας.

Μέσα σε όλα είχαμε και 6 περιπτώσεις τραυματισμών με σοβαρά χειρουργεία. Τελικά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε με την αξία και τον κόπο μας 31 βαθμούς με ένα ντεμαράζ με 8 νίκες , 5 ισοπαλίες , και 4 ήττες (που μας δίνουν την τρίτη θέση του πρωταθλήματος για αυτό το διάστημα).

Για εμένα ήταν άλλη μια φορά η επιβεβαίωση ότι το πλάνο με πίστη στη δουλειά βρίσκει συμπαραστάτη την ιστορία και την φανέλα της ομάδας του Εθνικού όπως το έχω ξαναζήσει σε ιστορικές ομάδες (ΟΦΗ , Παναχαϊκή , Χανιά , Παναιγιάλειος , Φωστήρας , Βύζας ).

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια αυτή την χρονιά και για διάφορους λόγους δεν έφτασαν στο τέλος της καθώς και στο προηγούμενο προπονητικό team (Τερεζόπουλος - Γκοβερίνος ).

Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές που κατάφεραν να πετύχουμε τον στόχο, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αντιμετωπίζοντας όλες τις παραπάνω δυσκολίες μαζί με την έλλειψη χρόνου τα λίγα παιχνίδια ,το νεαρό της ηλικίας , την πίεση της βαθμολογίας , την πίεση του κόσμου και της ιστορίας της ομάδας καθώς και των ατυχών η άδικων αποτελεσμάτων.

Θέλω να πιστεύω ότι έγινε η αρχή για να δημιουργηθεί μια νέα βάση με άλλα δεδομένα, γιατί η ομάδα έπαιξε με πολλούς μικρούς όταν όλες οι ομάδες με δυσκολία είχαν ένα ,γιατί ακόμα αρκετοί παίκτες μας πρωταγωνιστές ήταν στο όριο ηλικίας σαν μια Κ-20 και με άξιους συμπαραστάτες 3 έμπειρους να δείχνει τον δρόμο που πρέπει να χτιστεί η ομάδα στο μέλλον για να βάλει τις βάσεις να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Να ευχαριστήσω την Διοίκηση γιατί είχα την έμπρακτη εμπιστοσύνη της σε κάθε μου βήμα.

Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας δίχως τίτλους πίσω από το προσκήνιο που τρέχουν για διάφορα θέματα της ομάδας και αγωνιούν το ίδιο με τους υπολοίπους .

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Κώστα Κωνσταντόπουλο (γυμναστή) Παναγιώτη Μουκέα (γυμναστή τερματοφυλάκων) , Βασίλη Τζώρτζη (Φυσιοθεραπευτή) ,Νίκο Χριστοδούλου (φροντιστή ) ,Νίκο Χαρατσάρη (Γενικό αρχηγό) και Γιώργο Βατίστα (Γενικό Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος) γιατί η ομαδική δουλειά και η γνώση έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Και αφήνω τελευταίο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που αγαπάει πραγματικά την ομάδα και έδωσε το παρόν σε όλα τα γήπεδα που αγωνίσθηκε ο Εθνικός ενισχύοντας τους παίκτες σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια.

Όλα τα παραπάνω έγιναν σε σχετικά λίγο χρόνο για ποδόσφαιρο που όμως μου φάνηκε αιώνας, δεν υπάρχουν λέξεις μόνο έργα, μπράβο σε όλους ο λόγος είναι ΕΘΝΙΚΟΣ !!!!

Σας ευχαριστώ όλους !

Σεροπιάν Μουράτ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35