social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλλιθέα: Δυνατό φιλικό με Ασπρόπυργο την Κυριακή 29/12

Καλλιθέα: Δυνατό φιλικό με Ασπρόπυργο την Κυριακή 29/12

Από χθες βρίσκονται σε Χριστουγεννιάτικη άδεια οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας, με το Νίκο Παντέλη να βλέπει τους παίκτες του με φόρμες προπονήσεις και πάλι την Παρασκευή το μεσημέρι όπου στις 15.00 έχει προγραμματιστεί να επιστρέψουν σε ρυθμούς ρουτίνας.

Για την Κυριακή στην 13.00 οι «μπλε» έχουν προγραμματίσει να δώσουν δυνατό φιλικό τεστ στην Καλλιθέα με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να ξεμουδιάσουν και να είναι έτοιμοι ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα για το 2020.

Παράλληλα, με το ξεκίνημα των προπονήσεων θα γίνουν συναντήσεις της διοίκησης με το τεχνικό επιτελείο για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας.

Η απόκτηση στόπερ και δυο τουλάχιστον μεσοεπιθετικών είναι επιβεβλημένη προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί όπως πρέπει στο β’ γύρο και να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους. Σαφώς η αποστολή της θα είναι δύσκολη αφού υπάρχει ένας αξιόμαχος αντίπαλος που λέγεται Θύελλα Καμαρίου και ΑΕ Μοσχάτου, όμως η Καλλιθέα με την απόδοση της δείχνει ότι μπορεί να πετύχει.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35