social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Θα είναι ένα ντέρμπι ρυθμού

Χαντές: Θα είναι ένα ντέρμπι ρυθμού

Με προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου για τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Φωστήρα.

Άπαντες γνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα αφού η αντίπαλη ομάδα διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες με ομοιογένεια που προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Εθνικού.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Καραλή λόγω τραυματισμού, με την κατάσταση του να εκτιμάται στην αυριανή προπόνηση

Ο Βαγγέλης Χαντές αναφερόμενος στο ματς τόνισε

''Είναι ένα ματς πολύ δύσκολο για εμάς όπως θα είναι όλα τα άλλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι στο DNA της να παλεύει όλα τα ματς και στα ντέρμπι παρουσιάζεται δυνατή. Θα είναι ένα ντέρμπι ρυθμού και όποια από τις δυο ομάδες βρει πιο γρήγορα ρυθμό θα πάρει το αποτέλεσμα''.

Για τα στοιχεία που έχει ο αντίπαλος και χρειάζονται προσοχή, ο κ. Χαντές δήλωσε

''Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στον άξονα όπου ο Φωστήρας είναι συμπαγής και έχει ομοιογένεια, έχοντας παίκτες με καλή φυσική κατάσταση. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τις μονομαχίες και επιβάλλουμε το ρυθμό μας θα φτάσουμε πιο εύκολα στο τρίποντο''.

Αγώνας δρόμου γίνεται για να εκδοθούν τα δελτία των Αθανασόπουλου, Ράπτη και Παπαδόπουλου ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Παπαζαχαρίας.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35