social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καραδήμος: Να παραμείνουμε προσγειωμένοι-Υπάρχει σεβασμός προς τον Εθνικό

Καραδήμος: Να παραμείνουμε προσγειωμένοι-Υπάρχει σεβασμός προς τον Εθνικό

Με τον καλύτερο... τρόπο εκμεταλλεύτηκε το δώρο του Ιερόθεου η Καλλιθέα που πλησίασε στο δίποντο την Θύελλα Καμαρίου και πλέον πάει στον τελικό με τον Εθνικό Πειραιά με άλλη ψυχολογία.

Η μεγάλη νίκη επί της Άνω Μεράς χθες έχει τονώσει το ηθικό στις τάξεις του συλλόγου, με τον προπονητή, Λουκά Καραδήμο να δηλώνει τα εξής

''Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο με μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη στην έδρα της που ήθελε το ματς στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ξέραμε ότι το ματς θα πήγαινε στη δύναμη και θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Ήμασταν τυχεροί που κερδίσαμε το πέναλτι και κερδίσαμε. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι αφού ο δρόμος είναι δύσκολος. Κάθε αγωνιστική θα είναι κρίσιμη για όλους μας. Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί, ταπεινοί και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά'.

Ερωτηθείς για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Εθνικό και τα συναισθήματα του, με δεδομένο ότι εργάστηκε πέρυσι στο συγκεκριμένο σύλλογο, ο Λουκάς Καραδήμος είπε:

''Στη δουλειά μας το αντιμετωπίζουμε συχνά αυτό το φαινόμενο όμως είμαστε επαγγελματίες. Υπάρχει σεβασμός απέναντι στον Εθνικό όμως αυτη τη στιγμή βρίσκομαι στην Καλλιθέα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί η συνέχεια θα είναι δύσκολη''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35