social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανθηραϊκός: Αγώνα δρόμου ο Φουάσης για να προλάβει το ντέρμπι

Πανθηραϊκός: Αγώνα δρόμου ο Φουάσης για να προλάβει το ντέρμπι

Μπορεί το ματς με την Θύελλα Καμαρίου να μην έγινε ποτέ για την διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων, παρ' όλα αυτά, στον Πανθηραϊκό οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και συγκεκριμένα τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στις 11.00 με την Άνω Μερά για την 19η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης περίμενε πως και πως να εκτίσει την τιμωρία του στο σημερινό ματς ο κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Μπιρμπίλι, ωστόσο, η αναμέτρηση δεν έγινε ποτέ και αυτό είχε σαν συνέπεια να μεταφερθεί η... τιμωρία.

Όσον αφορά τον Αντώνη Φουάση, ο Συριανός αριστεροπόδαρος αμυντικός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται. 

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση με την Άνω Μερά θα γίνει στις 11.00 στο δημοτικό γήπεδο Φηρών προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των Μυκονιατών. 

Υπενθυμίζουμε ότι η Άνω Μερά ήταν η πρώτη ομάδα που κέρδισε φέτος τον Πανθηραϊκό, με τους Σαντορινιούς να θέλουν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς και για να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στον Ταύρο αλλά και για να βελτιώσουν τη βαθμολογική συγκομιδή. 

 

"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35