social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο διπλό στη Μύκονο ο Ακράτητος 0-2 την Άνω Μερά

Σπουδαίο διπλό στη Μύκονο ο Ακράτητος 0-2 την Άνω Μερά

Μεγάλη νίκη που του δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή πανηγύρισε ο Ακράτητος που επικράτησε με 0-2 της Άνω Μερά.

Η ομάδα των Άνω Λιοσίων ΄εδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο βάζοντας φωτιά στον 5ο όμιλο όσον αφορά το θέμα της παραμονής.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ακράτητος άνοιξε το σκορ με τον Φιλιμέγκα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με ψύχραιμο σουτ να κάνει το 0-1.

Στο 19' η  Άνω Μερά κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Νομικού από γύρισμα του Μεζίνι. Ο Κωνσταντινίδης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μουζάκης απέκρουσε.

Ο Ακράτητος δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη και στο 70΄ο Σταυρόπουλος μετά από αντεπίθεση πλάσαρε τον Παλιούρα από διαγώνια θέση γράφοντας το 0-2. Στο ξεκίνημα της φάσης οι άνθρωποι ζήτησαν φάουλ, ενώ και στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε μία φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι.

Στο 75' ο Ακράτητος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερης κίτρινης κάρτας του Σταυρόπουλου Δ.

Διαιτητική τριάδα: Νικολάου - Λιαμπότης - Βαξαβανέλλης (Αθηνών)

Άνω Μερά (Ανδρέρας Σκέντζος): Παλιούρας, Σούλτσε, Καλαγκάνης, Νταντίδης, Αχείμαστος (65΄Λεσάι), Κωνσταντινίδης, Μεζίνι 80' Κέμπε), Σαββίδης, Λένγκα, Παλαιοπάνος (46΄Φερέιρα), Νάκα

Ακράτητος : Μουζάκης, Καργιακλής, Διονέλλης, Σταυρόπουλος, Νομικός, Βασίλης (79΄Ζαρκαδάκης), Γκόρος, Σταυρόπουλος, Μακράς, Νταφόπουλος, Φιλιμέγκας (67΄Ρόππας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35