social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπίλιος: Superleague 2 με δυο ομίλους το πιο λειτουργικό σενάριο

Μπίλιος: Superleague 2 με δυο ομίλους το πιο λειτουργικό σενάριο

 

Τη δική του τοποθέτηση μέσω του soccerlive.gr έκανε ο αντιπρόεδρος της Καλλιθέας, Μάριος Μπίλιος αναφορικά με τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στην ομάδα του.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει συνάντηση της διοίκησης με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενώ θα γίνουν και προπονήσεις κανονικά εφόσον το επιτρέπει ο νόμος.

Παράλληλα εξέφρασε ότι η αναδιάρθρωση μόνο θετικά μπορεί να δράσει στο ποδόσφαιρο, με τη στήριξη των σωματείων από την πολιτεία.

Αναλυτικά

Γίνονται συζητησεις και συναντησεις των μελων της διοικησης και μεσα στις επόμενες μερες θα γινει και συναντηση με το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστες ετσι ώστε να σχεδιαστει η επάνοδος της ομαδας σε προπονητικους ρυθμους οταν αυτο ειναι εφικτό αφου ειναι αδυνατο η ομαδα να μεινει ανενεργή απο Μαρτιο μεχρι και την εναρξη της προετοιμασίας.Επίσης η διοικηση της ομαδας περιμενει τις ανακοινωσεις για την πιθανη αναδιαρθρωση και θεωρει οτι το σενάριο με superleague2 και δυο ομιλους(βόρειο-νότιο)ειναι το πιο λειτουργικό αν υπαρχει φυσικα και η αναλογη στηριξη σε λογικά και εφικτα επίπεδα απο την πολιτεία αφου αλλιως ειναι αδυνατο καμία ομαδα να αντέξει.


Σχετικά άρθρα

Γ' Εθνική-3ος όμιλος: Οι διαιτητές της 29ης αγωνιστικής

Η τούρτα-έκπληξη στον Μάκη Παυλάκη από την Κηφισιά [vid]

Άνετα η Ηλιούπολη, 4-0 την ΑΕ Ερμιονίδας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35