social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάτοικοι Ταύρου Πετριτάι-Παληγεώργος και τη νέα σεζόν

Κάτοικοι Ταύρου Πετριτάι-Παληγεώργος και τη νέα σεζόν

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο Φωστήρα, μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο, παράλληλα "τρέχει" και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Το διοικητικό σχήμα καθημερινά πραγματοποιεί επαφές με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ προκειμένου να διευθετήσει όλα τα θέματα που αφορούν το έμψυχο δυναμικό, για να προχωρήσει στη συνέχεια στις απαραίτητες μεταγραφές.

Στο πλαίσιο αυτό μετά τις ανανεώσεις των Βαγγέλη Πίσσα, Βασίλη Ασημάκη και Βασίλη Αλεξίου, ήταν η σειρά δυο ακόμη παικτών να περάσουν το κατώφλι των γραφείων της διοίκησης για να συμφωνήσουν με την ομάδα. Ο πρώτος είναι ο ακραίος επιθετικός, Άγγελο Πετριτάι.

Πρόκειται για 21χρονο άσο που αποκτήθηκε πέρυσι από τον Αθηναϊκό και είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική συμφωνία για την ομάδα του Ταύρου, αφού, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η συζήτηση της διοίκησης με τον Γιώργο Παληγεώργο. 

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός άφησε το Χαϊδάρι πέρυσι για την ομάδα του Φωστήρα δικαιώνοντας τη διοίκηση για την επιλογή της. Ο 22χρονος είχε επίσης αξιόλογη παρουσία κερδίζοντας το σεβασμό των ανθρώπων του συλλόγου αλλά και των αντιπάλων.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35