social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λαγκαδινός στη sportime: Η άνοδος οφείλεται στην  υποδειγματική λειτουργία

Λαγκαδινός στη sportime: Η άνοδος οφείλεται στην υποδειγματική λειτουργία

Ο ΠΑΟ Ρουφ, πατά και με τα δυο πόδια στη Γ’ εθνική.

Ένας στόχος που επιτεύχθηκε και ήρθε όχι τυχαία, αλλά ύστερα από μια προσπάθεια που ήταν συλλογική. Μια προσπάθεια που στηρίχθηκε σε μια ικανότατη διοίκηση που ήξερε να κάνει καλή διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, του προπονητικού τιμ, που από τη μεριά του, έθεσε το αγωνιστικό θεσμικό πλαίσιο το οποίο υποστήριξε, οι παίκτες, που πειθάρχησαν και συνέβαλαν καθοριστικά στην άνοδο και φυσικά ο γενικός αρχηγός, που από τη μεριά του κράτησε όλες τις ισορροπίες και πάντα ήταν παρών, τόσο στα εύκολα καθημερινά, όσο και στα δύσκολα. Το ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτούργησε υποδειγματικά και κανένα πρόβλημα δεν σημειώθηκε, είναι κάτι που μπορεί να πιστωθεί αποκλειστικά και μόνον στον Γιάννη Λαγκαδινό. Γεμάτος από εμπειρίες και ποδοσφαιρικές γνώσεις, η παρουσία του ήταν καταλυτική και ο σεβασμός ένα συναίσθημα που το εισέπραττε ο ίδιος σχεδόν κάθε μέρα και σε κάθε επαφή που είχε με τους παίκτες, αλλά και με τη διοίκηση, όταν έφτανε η ώρα του απολογισμού και της… «αναφοράς» των… πεπραγμένων.

Το sportime μίλησε μαζί του και του ζήτησε να σχολιάσει πρωτίστως την άνοδο και πόσο δίκαιη ήταν αυτή και στη συνέχεια την επόμενη μέρα.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Ολοι είμαστε χαρούμενοι που ο στόχος που είχε τεθεί από την αρχή της χρονιάς και ήταν η άνοδος επιτεύχθηκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την κατάκτηση (άνοδος), έπαιξε η διοίκηση, που κατόρθωσε να μοιράσει ρόλους και θέσεις, ώστε η λειτουργία να είναι διακριτή, αλλά και ουσιαστική. Ο πρόεδρος του συλλόγου Θοδωρής Κουνάδης, πιο ώριμος και πιο έμπειρος, όσο ποτέ, κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού τοποθέτησε σε θέσεις κλειδιά πρόσωπα, που είχαν τα προσόντα να προσφέρουν και όπως αποδείχθηκε πέτυχε διάνα και όλα κύλησαν ρολόι. Θεωρώ πως μπορεί να μην είχαμε το καλύτερο έμψυχο δυναμικό, ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως στη συνέχεια πολλά βελτιώθηκαν. Όλοι μαζί δουλέψαμε πάνω στον τομέα οικογένεια και καταφέραμε με σύμμαχο τον χρόνο να πετύχουμε την άνοδο. Είναι γεγονός, πως δεν είχαμε την καλύτερη ομάδα, όμως είχαμε μια σταθερή απόδοση σε κάθε παιχνίδι, που εν τέλει μιας βγήκε και βεβαίως έναν προπονητή (Σιλεβίστας). Τώρα όσον αφορά τη νέα χρονιά, σίγουρα η Γ’ εθνική δεν είναι τοπικό και οι δυσκολίες είναι τεράστιες. Προσωπική μου άποψη είναι πως θα παιξει σημαντικό ρόλο η έλευση του Λάμπρου του γυμναστή, που τον θεωρώ ως τον κορυφαίο της Αθήνας και σίγουρα θα βοηθήσει στο τομέα του. Και για να σωθούμε θα πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ενώ παράλληλα σπουδαίο ρόλο θα παίξει η συνέπεια και η διάρκεια. Ομάδα που δεν θα έχει διάρκεια στο παιχνίδι της, σίγουρα δεν θα πρέπει να περιμένει να σωθεί. Εμείς από τη μεριά μας, κάνουμε κινήσεις ουσίας, τις οποίες και θα μάθετε σε λίγο καιρό. Ήδη κλείνουμε τους παίκτες που πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσου τη νέα χρονιά και εν συνεχεία θα κυνηγήσουμε τη μεταγραφική αγορά, να πάρουμε ότι καλύτερο υπάρχει. Ο στόχος μας για να σωθούμε, είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό και πιστεύω πως έχουμε όλα εκείνα τα μέσα που απαιτούνται ώστε να τον υλοποιήσουμε».


Σχετικά άρθρα

Γ' Εθνική: Επίσημη η αναβολή της κλήρωσης

Δυνατά φιλικά με Ιερόθεο και Κηφισιά ο Παλληνιακός

Νίκησε και ελπίζει ο ΑΟ Πυλίου (1-0 την ΑΕΡ Αφάντου)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35