social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θα κινηθεί ουσιαστικά η ΑΕ Μοσχάτου στο μεταγραφικό παζάρι

Θα κινηθεί ουσιαστικά η ΑΕ Μοσχάτου στο μεταγραφικό παζάρι

Η αποκάλυψη του soccerlive.gr για την ενδεχόμενη μετακίνηση του Πέτρου Κραβαρίτη στην ΑΕ Μοσχάτου δείχνει ότι ο πήχης στο σύλλογο του Πειραιά έχει ανέβει κατακόρυφα σε σχέση με πέρυσι.

Η διοίκηση των πράσινων μαθαίνει κάθε χρόνο από τα λάθη της και προσπαθεί να βελτιώνει και να μεγαλώνει το σύλλογο όχι μόνο διοικητικά αλλά αγωνιστικά ούτως ώστε στα επόμενα χρόνια να χαρακτηρίζεται μία παραδοσιακή δύναμη των εθνικών κατηγοριών.

Τα όνειρα των ανθρώπων του Μοσχάτου δεν έχουν ταβάνι και αυτό αποτυπώνεται από τις κινήσεις που γίνονται στο μεταγραφικό παζάρι οι οποίες δεν είναι τυχαίες αλλά ουσιαστικές και με γνώμονα ο σύλλογος να διατηρήσει το αγωνιστικό προφίλ έχοντας ρόλο πρωταγωνιστή και στο νέο πρωτάθλημα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις κάτι το οποίο θα επιβεβαιώσει το σημερινό ρεπορτάζ μας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ΑΕ Μοσχάτου δεν θα θέλει να πραγματοποιήσει τη νέα σεζόν μία απλη πορεία που θα της εξασφαλίσει μία γρήγορη παραμονή, αλλά, αλλά μία πορεία που θα διατηρήσει ανταγωνιστικό το σύλλογο από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ίσως η μεταγραφή του έμπειρου τερματοφύλακα να αποτελέσει την αρχή για τα όσα ακολουθήσουν με τις επιλογές που κάνει η διοίκηση να έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές υψηλών προδιαγραφών οι οποίοι έχουν παραστάσεις ανώτερων κατηγοριών και είναι σίγουρο ότι θα δώσουν τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να έχει πάρα πολλές επιλογές τη φετινή σεζόν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35