social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο.. αρτιστας Μαρίνου θα ενορχηστρώνει και φέτος τις επιθέσεις του Φονεα

Ο.. αρτιστας Μαρίνου θα ενορχηστρώνει και φέτος τις επιθέσεις του Φονεα

Στον Φωστηρα ο προγραμματισμός της ομάδας συνεχίζεται με τη διοίκηση του συλλόγου καθημερινά να κλείνει μία μία τις υποθέσεις που αφορούν το περσινό ρόστερ.

Έτσι μετά από συνάντηση που έγινε η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να κλείσει τη συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί τον κύριο εκφραστή των επιθετικών δραστηριοτήτων της ομάδας. Ο λόγος για τον αρτίστα Γιάννη Μαρίνου ο οποίος για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα αποτελεί μέλος του φονεα. Παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο σπουδαίων ομάδων ο ίδιος προτίμησε τη φερεγγυότητα της διοίκησης βάζοντας την υπογραφή του στο νέο συμφωνητικό. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστη που και τη νέα σεζόν αναμένεται να αποτελέσει τον ηγέτη των κιτρινόμαυρων καθώς διαθέτει την εμπειρία που επίτασει η κατηγορία αλλά και την ποιότητα για να διατηρήσει την ιστορική ομάδα σε υψηλό επίπεδο έχοντας ρόλο πρωταγωνιστή. Με την κίνηση αυτή ο πρόεδρος Διονύσης Πανταζής και οι συνεργάτες του δείχνουν τις διαθέσεις τους ενόψει της νέας σεζόν όπου βάζουν ψηλά τον πήχη και προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Άλλωστε όταν μιλάμε για ένα σύλλογο με τη δυναμική του Φωστήρα δεν υπάρχει συμβιβασμός με τη λέξη μετριότητα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μαρίνου αποκτήθηκε την περίοδο που ο Φωστήρας συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα και χωρίς αμφιβολία ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας καθώς με τις ασσιστ και τις εμφανίσεις του έδειξε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή κλάσης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35