social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανέλαβε και επισήμως τον Εθνικό ο Αρμόδωρος

Ανέλαβε και επισήμως τον Εθνικό ο Αρμόδωρος

Μέσα σε κλίμα συναίνεσης, με την παρουσία των εκπροσώπων της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο κ. Ηλίας Αρμόδωρος παρουσίασε στο Δ.Σ. του συλλόγου μας την πρότασή του για να αναλάβει, μαζί με ανθρώπους τής επιλογής του, την ευθύνη του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος για την συνέχεια της φετινής σεζόν με προοπτική να συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.


Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος τηρώντας αυτό στο οποίο είχε δεσμευτεί από την αρχή, ότι δηλαδή θα στηρίξει όποιο σχήμα ενδιαφερθεί να τρέξει την ομάδα, δήλωσε ότι θα βοηθήσει το υπό τού κ. Αρμόδωρου σχήμα, όπου τυχόν τής ζητηθεί στο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Εθνικού ΟΦΠΦ, αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει την ευθύνη του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος στον κ. Αρμόδωρο και τους συνεργάτες τής επιλογής του και τούς εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Τέλος, ευχαριστεί την απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή αρχικά γιατί ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία και, περαιτέρω, για την δουλειά που έκανε χτίζοντας μια νέα ομάδα, μα κυρίως για την επιτυχημένη της προσπάθεια να υπάρξει μια καλή διάδοχη κατάσταση την οποία και θα στηρίξει όπου της ζητηθεί.

Η Πρόεδρος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35