social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρχοντάκης: Θέλουμε 7 νίκες σε 12 ματς για να σωθούμε

Αρχοντάκης: Θέλουμε 7 νίκες σε 12 ματς για να σωθούμε

Ο Ηλυσιακός έδωσε πολλά στο ματς με την Καλλιθέα και δικαιώθηκε έχοντας βέβαια και τον παράγοντα τύχη υπέρ του.

Ο βαθμός που πήρε στο ματς με την ομάδα του κέντρου ήταν μεγάλος και σίγουρα ο προπονητής, Γιώργος Αρχοντάκης δείχνει ότι έχει αλλάξει την εικόνα της ιστορικής ομάδας και αυτό φάνηκε και στο ματς με την Θύελλα Καμαρίου αλλά και στον Φωστήρα που οι "κιτρινομαυροι" απέδρασαν με διπλό από το Γιαλαμπίδης.

Ο κόουτς με καταγωγή από τα Χανιά μίλησε για το αποτέλεσμα αυτό λέγοντας:

"Παίξαμε απέναντι στην ομάδα που έχει την πιο σταθερή απόδοση στον α' γύρο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και ειδικά από τον τερματοφύλακα που βρέθηκε σε σπουδαία ημέρα βοηθώντας την ομάδα να πάρει σημαντικό βαθμό. Αυτός ο βαθμός είναι σημαντικός για το μέλλον. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ομάδα και το κυριότερο να έρθουν παίκτες αφού ο Ηλυσιακός έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα και ελλειπέστατο ρόστερ. Μπορεί να γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά αλλά αυτό δεν φτάνει".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ο Ηλυσιακός είναι από τα αουτσάιντερ βάσει της συγκομιδής του, ο κ. Αρχοντάκης πρόσθεσε:

"Βαθμολογικά ναι. Αν καταφέρουμε και ενισχυθούμε νομίζω ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να μπορέσει η ομάδα να κάνει το θαύμα να σωθεί'. 

Σε νέα ερώτηση για την ομάδα εκείνη μεταξύ των Καλλιθέας και Θύελλας που θεωρεί φαβορί για τον τίτλο, ο Κρητικός κόουτς είπε

"Η Θύελλα έχει σαφές προβάδισμα, είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και αυτό μετράει πολύ, παρότι η Καλλιθέα σαν ομάδα δείχνει μεγαλύτερη ποιότητα".

Για το επόμενο ματς που ακολουθεί δήλωσε: 

"Το ματς με τον Πανθηραϊκό όπως είναι και όλα τα υπόλοιπα. Εμείς για να μπορέσουμε να σωθούμε πρέπει να κάνουμε 7 νίκες στα τελευταία 12 ματς. Είναι απλά τα πράγματα". 

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35