social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από τον Ατρόμητο στον Εθνικό ο Τριμμάτης

Από τον Ατρόμητο στον Εθνικό ο Τριμμάτης

 Κινητικός αναμένεται να είναι ο Ατρόμητος τον Ιανουάριο. Δεν είναι λίγες οι προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ. Τουλάχιστον αυτή είναι η διάθεση που υπάρχει.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήταν προγραμματισμένο να αποχωρήσουν, βρήκε ήδη την επόμενη ομάδα του. Ο Αντώνης Τριμμάτης, που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι, δεν έχει πάρει ευκαιρίες και κρίθηκε προτιμότερο να παραχωρηθεί δανεικός.

Ήταν κοινή επιθυμία και τω δύο πλευρών. Ο Ατρόμητος τον πιστεύει, θεωρεί πως μπορεί στην πορεία να εξελιχθεί σε μία αξιόπιστη λύση, αλλά το καλύτερο για εκείνον είναι να παίζει. Σε αυτό συμφωνεί και ο 20χρονος και γι’ αυτό στο δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι στη Γ’ Εθνική φορώντας τη φανέλα του Εθνικού. Λεπτομέρειες απομένουν για να κλειδώσει οριστικά το deal.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιλογή του Εθνικού έγινε με μοναδικό κριτήριο τον χρόνο συμμετοχής του. Φαίνεται πως εκεί θα παίζει σταθερά. Οι Πειραιώτες, μάλιστα, έχουν αποκτήσει και τον Αντώνη Πετρόπουλο και το πλάνο είναι να τους βλέπουμε μαζί στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα, διαδικαστικά ζητήματα απομένουν ώστε να λύσει το συμβόλαιό του ο Φάρλεϊ Ρόσα, ενώ αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός ο Κώστας Κωτσόπουλος. Στο Περιστέρι θα ήθελαν να φύγουν και παίκτες που έχουν χρόνο συμμετοχής φέτος, αλλά δεν είναι τόσο απλό προς το παρόν.

 πηγη sportime.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35