social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόδραση από τους Αγιους Αναργυρους για την Καλλιθέα

Απόδραση από τους Αγιους Αναργυρους για την Καλλιθέα

Επέστρεψε στις νίκες η Καλλιθέα, που μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Αγία Παρασκευή και την ισοπαλία με τον Ηλυσιακό, νίκησε με 0-2 τους Αγίους Αναργύρους.

Το συγκρότημα του Λουκά Καραδήμου πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε αυτό που ήθελε από το ματς παραμένοντας στο -4 από την κορυφή.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Καλύκας είδε τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε να αντεπεξέρχονται, με τους τελευταίους να δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στο 6' το σουτ του Στούπη πέρασε άουτ, ενώ στο 27' η προσπάθεια του Μπαλατσούρα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 28' έγινε το 0-1 με πλασέ του Ντρούγκα.

Στο 56' ο Στούπης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής ο Αγγελάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο ίδιος στέρησε από τον Μαρουκάκη στο 0-2.

Στο 66' ο Μαυρομματάκης σούταρε με τους αμυντικούς να απομακρύνουν για να φτάσουμε στο 72' όπου έγινε το 0-2.

Συγκεκριμένα, ο Παντελίδης με βοήθεια του δοκαριού έκανε το 0-2 μετά το φάουλ του Βελέτη. 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας) Αγγελάκης, Γκουντούνας, Μαντικος, Ανδρέου (64' Γενίδογαν), Κατσάρας, Μαυρομματάκης, Τουλουβασίλης (69' Κατσίβελας), Σταύρου (76' Βυζανιάρης), Λαθούρης, Μπαλατσούρας (57' Μπέκος), Λάλας.

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος) Φαρμάκης, Παντελίδης, Παπαγγελής, Καλύβας (89 Βιδάλης), Κρητικός, Κώστας (63΄Βελέτης), Ντρούγκας, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Στούπης (87΄Μπέλλης), Σταύρου (78' Σαραντόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35