social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανατροπή... ψυχής για τον Ιερόθεο 3-2 τον Ακράτητο στη Χωράφα

Ανατροπή... ψυχής για τον Ιερόθεο 3-2 τον Ακράτητο στη Χωράφα

 Τρομερό ματς έγινε στην Χωράφα ανάμεσα στον Άγιο Ιερόθεο και τον Ακράτητο, με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει τη νίκη με 3-2 παρότι στο α' μέρος έχανε με 0-2.


Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού καλούνταν να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Άνω Μερά και ενώ έδειχνε ότι θα γνωρίσει την τρίτη συνεχόμενη ήττα τελικά έβγαλε χαρακτήρα και πήρε σπουδαίο τρίποντο.
Από την άλλη ο Ακράτητος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το υπέρ του 0-2, με αποτέλεσμα ο στόχος της παραμονής να δείχνει ακόμη πιο δύσκολος να επιτευχθεί.
Στο 5' ο Κοντιζάς με πέναλτι έκανε το 0-1, με τον Ιερόθεο να φωνάζει για πέναλτι στο 15' σε χέρι που θεωρεί ότι έγινε εντός περιοχής.
Στο 27' έγινε το 0-2 με φάουλ από το Κέντρο του Νομικού.
Η αντεπίθεση του Ιερόθεου ξεκίνησε στο 55' με τον Κομνηνό με βολ-πλανέ να μειώνει σε 1-2.
Στη συνέχεια καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι αλλαγές του Ισίδωρου Σταυριανού αφού ο Γιώργος Μουκίδης 7' αφότου πέρασε στο ματς στη θέση του Συμάκου με κεφαλιά πέτυχε το 2-2.
Το τελικό 3-2 πέτυχε η έτερη αλλαγή των γηπεδούχων, ο Τζόι Τσαρκάνι ο οποίος με φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Στο 62' ο Κράσι είχε δοκάρι σε κεφαλιά.
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Σιμάκου (75' Μουκίδης Γ.), Αποστόλου, Μεταλλινός (67' Τσαγιάννης), Τσατσαρής, Μουκίδης Β., Ντάφλας (82 Τσαρκάνι), Κράσι, Χατζηστάμου, Νομικός (75'Μπριστογιάννης), Κομνηνός.
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Γιάννης Χλωρός) Μουζάκης (87' Καλαματιανός), Καραγιάννης, Φιλιμέγκας (87' Τσεπελέ), Διονελλης, Ρόππας, Νομικός, Καριατλής, Κοντιζάς (37' Οντιαμπό), Μάκρας, Σταυρόπουλος (69' Πρίντεζης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35