social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: «Δεν παρεκκλίνουμε απ' το στόχο μας» Ι Εκτός ο Καραλής, 50-50 ο Αργυρίου

Χαντές: «Δεν παρεκκλίνουμε απ' το στόχο μας» Ι Εκτός ο Καραλής, 50-50 ο Αργυρίου

Ώρα μηδέν στην Θύελλα Καμαρίου αφού την Κυριακή στις 14.00 πλησιάζει το "El Classico" των Κυκλάδων.

Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ φιλοξενείται από την Άνω Μερά με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους Καμαριανούς προκειμένου να διατηρήσουν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την Καλλιθέα.

Πάντως, εκτός από τον αντίπαλο ο Μακεδόνας τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει και την μεγάλη απουσία του Γιάννη Καραλή που θα χάσει το παιχνίδι, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Μάριος Αργυρίου.

Ο "Super Mario" της Θύελλας Καμαρίου ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Παρ' όλα αυτά, τα δελτία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων εκδόθηκαν έτσι οι Γιάννης Δωματάς, Αλέξης Αθανασόπουλος, Γρηγόρης Ράπτης, Στάθης Δήμος, Παύλος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Βεζυρτζόγλου είναι εντός... μάχης.

Ο κ. Χαντές με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας

"Είναι ένα ματς σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι στην πιο βελτιωμένη ομάδα του πρωταθλήματος από την αρχή της σεζόν. Και οι δυο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες λόγω του αγωνιστικού χώρου και των συνθηκών που επικρατούν στο γήπεδο αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε αλλά σε καμία περίπτωση που δεν θα παρεκκλίνουμε από το πλάνο και τη φιλοσοφία που έχουμε και ο στόχος παραμένει ο ίδιος όπως σε κάθε ματς δηλαδή η κατάκτηση της νίκης".

Ερωτηθείς εαν προβληματίζεται από το γεγονός ότι η ομάδα του θα τεθεί απέναντι σε ένα σύνολο που αγνοεί αρκετά ματς την ήττα εντός έδρας, ο κ. Χαντές υπογράμμισε

"Όχι δεν υπάρχει κάποιος προβληματισμός. Για εμάς είναι ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Σίγουρα η Άνω Μερά είναι δυνατή στην έδρα της αλλά εξίσου καλά αντιμετωπίζουμε και εμείς τα εκτός έδρας ματς".

Για το αν κάνει η Θύελλα αποφασιστικό βήμα σε περίπτωση νίκης, ο Χαντές είπε:

"Όχι είναι νωρίς για να μιλήσουμε για αποφασιστικά βήματα. Όλες οι νίκες σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος είναι ίδιες. Η διαχείριση των αποτελεσμάτων θα παίξει σημαντικό ρόλο για το πρωτάθλημα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35