social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παντέλης, Σκέντζος, Καλύβας και Θέμελης στο τραπέζι για την Άνω Μερά

Παντέλης, Σκέντζος, Καλύβας και Θέμελης στο τραπέζι για την Άνω Μερά

Στην Άνω Μερά το άκουσμα της είδησης για την αποχώρηση του Νίκου Κωτσοβού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και αρκετά ήταν τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο για τη θεση του προπονητή.

Τα τηλέφωνα των διοικούντων έχουν πάρει... φωτιά αφού οι διαβουλεύσεις είναι συνεχείς με τους ανθρώπους του συλλόγου να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις για το πρόσωπο που θα είναι ο αντικαταστάτης του Έλληνα κόουτς.

Τα πρώτα ονόματα έχουν γίνει γνωστά και εμείς καλούμαστε να σας παρουσιάσουμε τους υποψήφιους.

1) Πρώτη περίπτωση: Ανδρέας Σκέντζος.

Ο 47χρονος προπονητής εργάζονταν μέχρι πρότινος στον ΑΟΑΝ, ενώ γνωστός στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο έγινε από το πέρασμα που είχε από την ομάδα του Πανθηραϊκού όπου παρέμεινε σχεδόν για 1,5 χρόνο. 

Παράλληλα έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή σε ΟΦΗ, Άρη Θεσσαλονίκης Ατρόμητο, Πλατανιά, Πανιώνιο και Ομόνοια Λευκωσίας.

2) Νίκος Παντέλης

Ο πρώην προπονητής της Καλλιθέας που οδήγησε τους μπλε σε εκπληκτική πορεία στον 5ο όμιλο φέτος, διαθέτει σπουδαίο και τεράστιο βιογραφικό. 

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς έχει περάσει από Κέρκυρα, Κερατσίνι, Αθηναϊκό, Χαλκίδα, Ηλυσιακό, Λαμία, Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Εθνικό Πειραιά, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΟ Γλυφάδας, Χαλκίδα, Φωστήρα και Διαγόρα Ρόδου.

Πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση καθώς αποτελεί εκ των πιο έμπειρων προπονητών στην Ελλάδα με σπουδαίο έργο. 

3) Θεόφιλος Καλύβας

Ο Καλύβας επίσης γνωστός στο κοινό της Γ' Εθνικής αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πέρυσι στο Αιγάλεω. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί σε Κερατσίνι, Ατρόμητο Πειραιά και Μανδραϊκό.

4) Αστέριος Θέμελης 

Ο Μακεδόνας τεχνικός που ως ποδοσφαιριστής έχει περάσει από τις Κυκλάδες για λογαριασμό του Πανναξιακού, φέτος εργάστηκε μέχρι τα μέσα της σεζόν στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Παράλληλα έχει παρουσία στους πάγκους των Παλαιόχωρας, Νίκη Μεσημερίου και ΑΠΕ Λαγκαδά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θέμελης είχε προταθεί και το καλοκαίρι στους Μυκονιάτες.

Μεταξύ άλλων έχουν ακουστεί και το ονόματα των Νίκου Κουρμπανά που αποχώρησε από τη Ρόδο, του Λευτέρη Βασιλειάδη και του Λεωνίδα Τσιγαρίδα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35