social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: «Η Θύελλα πλέον έχει αλλάξει επίπεδο»

Χαντές: «Η Θύελλα πλέον έχει αλλάξει επίπεδο»

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου για το ματς της χρονιάς με την Καλλιθέα.

Ο Βαγγέλης Χαντές, γνωρίζει ότι μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Πανθηραϊκό, την ήττα από το Κερατσίνι και την ισοπαλία το ματς με τον Ιερόθεο, η ομάδα θα πρέπει να βγάλει αντίδραση.

Ο έμπειρος προπονητής που υπολογίζει στην επιστροφή του Ράφα Ζέλο αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

"Ειναι ένα ματς που το περιμέναμε αρκετό καιρό. Είναι σημαντικό ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν πιστεύω ότι ο τίτλος θα κριθεί την Κυριακή. Νομίζω ότι και στα υπόλοιπα παιχνίδια θα παίξει το ρόλο του το πρόγραμμα, αλλά, είναι ένα ματς όπου θα πρέπει να παρουσιαστούμε στο 100% έτοιμοι".

Για το πως θα παρουσιαστεί ψυχολογικά η ομάδα μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, ο κ. Χαντές είπε"Δε νομίζω ότι η εικόνα μας είναι τέτοια ώστε να μας ανησυχεί κάτι. Στόχος αποτελεί η διεκδίκηση της νίκης και μόνο. Θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς και όλη μας η συγκέντρωση είναι πάνω σε αυτό".

Για το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη ο κ. Χαντές δήλωσε:

"Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε αρκετά πιεστικοί όπως είμαστε στα περισσότερα εντός έδρας ματς. Η Καλλιθέα διαθέτει ποδοσφαιρική ποιότητα και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε και να περιορίσουμε τα ατού που έχει η συγκεκριμένη ομάδα κυρίως στον άξονα. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση στις στατικές φάσεις που ίσως καθορίσουν το αποτέλεσμα".

Στον επίλογο του έστειλε το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας:

"Ο κόσμος όπως και εμείς περιμένει πολύ καιρό αυτό το ματς. Είναι ένα ματς που μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Η Θύελλα Καμαρίου έχει αλλάξει επίπεδο, και παίζει πλέον παιχνίδια που μπορούν να κρίνουν μια σεζόν και αυτό από μόνο του θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο για να μας στηρίξει". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35