social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαρουκάκης: Κάθε Κυριακή δίνουμε... εξετάσεις-Δεν παίζουν μόνες τους οι... φανέλες

Μαρουκάκης: Κάθε Κυριακή δίνουμε... εξετάσεις-Δεν παίζουν μόνες τους οι... φανέλες

Εάν κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία του 5ου ομίλου και αναζητήσει τον πιο παραγωγικό ποδοσφαιριστή, θα κατέληγε χωρίς αμφιβολία σε ένα όνομα, τον Ματθαίο Μαρουκάκη.

Ο καπιτάνο της Καλλιθέας αποτελεί το βαρύ πυροβολικό των πρωτοπόρων και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Στο 92' της αναμέτρησης με την Θύελλα Καμαρίου, "πάγωσε" τη Σαντορίνη αφού με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στην Καλλιθέα και την κορυφή στην ομάδα του.

Ο δεινός σκόρερ που στα δύσκολα παίρνει από το χέρι την Καλλιθέα παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και αναφέρθηκε στη συνάντηση με το Κερατσίνι την ερχόμενη Κυριακή λέγοντας: Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη απέναντι στη Θύελλα που συναγωνιζόμαστε για την πρώτη θέση. Έχουμε ψυχολογία απλά πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω διότι απομένουν έξι τελικοί. Βλέπουμε το κάθε ματς σαν τελικό με στόχο να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Μην ξεχνάμε ότι στην αρχή του πρωταθλήματος ήμασταν πέντε βαθμούς μπροστά και η Θύελλα μας πέρασε. Εάν δεν είμαστε λοιπόν προσεκτικοί μπορεί να ξανασυμβεί το ίδιο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κερδίζουμε κάθε Κυριακή".

Στη συνέχεια ο Μάρου τόνισε: "Η Καλλιθέα είναι μια ιστορική ομάδα γι αυτές της κατηγορίες απλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο διότι δεν παίζουν μόνες τους οι φανέλες. Σαν αρχηγός θα ήθελα να ξαναζήσω στιγμές όπως δέκα χρόνια πριν με την άνοδο μας στην Β' Εθνική"


Σχετικά άρθρα

Οι δηλώσεις Στάικου μετά το τελευταίο ματς με τον Παναρκαδικό [vid]

Live score: Θύελλα Ραφήνας-Κηφισια

Κόβει την πίτα της η Μαρκό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35